-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
4 ביצים M
-
2 1/4כוסות או 350 גרם קמח תופח
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1 חופן בייגלה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן. ממיסים במיקרוגל את השוקולד.
- במיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים עוד 10 שניות. מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים עוד 10 שניות לתערובת חלקה.
- מעבירים 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת, ומערבבים עם השוקולד.
- מעבירים כל אחת מהתערובות (הלבנה והשוקולדית) לשקיות זילוף נפרדת. גוזרים לשקיות את הקצה.
- מזלפים למילוי התבנית קודם את התערובת הלבנה ואז את השוקולדית, ומערבבים קלות בסכין או ידית של כף, למראה שיש.
- אופים 35 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
- מצננים, מחלצים ומקשטים לפי הטעם. אפשר ליצור למרבה הרגליים את הרגליים בעזרת חטיף בייגלה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן. ממיסים במיקרוגל את השוקולד.
- במיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים עוד 10 שניות. מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים עוד 10 שניות לתערובת חלקה.
- מעבירים 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת, ומערבבים עם השוקולד.
- מעבירים כל אחת מהתערובות (הלבנה והשוקולדית) לשקיות זילוף נפרדת. גוזרים לשקיות את הקצה.
- מזלפים למילוי התבנית קודם את התערובת הלבנה ואז את השוקולדית, ומערבבים קלות בסכין או ידית של כף, למראה שיש.
- אופים 35 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
- מצננים, מחלצים ומקשטים לפי הטעם. אפשר ליצור למרבה הרגליים את הרגליים בעזרת חטיף בייגלה.
הערות
- לקישוט אפשר לטפטף על העוגה רוטב שוקולד חם ולקשט באגוזים קצוצים מסוכרים
הערות
- לקישוט אפשר לטפטף על העוגה רוטב שוקולד חם ולקשט באגוזים קצוצים מסוכרים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)