עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד

קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגה

  • 1 כוס שמן קנולה
  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 3 ביצים L
  • 1 כוס חלב 3%
  • 2 1/2 כוסות קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפייה

תערובת שיש

  • 1 כף גדושה נוטלה
  • 3 כפות אבקה להכנת שוקו
  • 1 כף חלב 3%

רוטב שוקולד

  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה 38%
  • 120 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את חומרי העוגה. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי תערובת השיש. מוסיפים שליש מתערובת העוגה לתערובת השיש ומערבבים יחד.
  2. מניחים את התבנית על משטח עגול יציב (כדי להקל על ההעברה). משמנים את התבנית ומשטחים בה את התערובת הבהירה. מניחים מעל את התערובת החומה ומערבבים קלות בסכין.
  3. מעבירים למיקרוגל ואופים 15 דקות בעוצמת מקסימום (העוגה לא ממש תשחים אבל קיסם שינעץ בה ייצא יבש).
  4. מניחים את העוגה לצינון בטמפרטורת החדר ובינתיים מכינים רוטב שוקולד: מחממים שמנת, מוזגים על השוקולד ומערבבים לרוטב אחיד.
  5. הופכים את העוגה על כלי הגשה ומסירים את התבנית. מוזגים מעל את רוטב השוקולד ומגישים.

הערות

  • משתמשים בתבנית סיליקון.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody