
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגה
-
3 ביצים L
-
1 כוס סוכר לבן
-
3 שקיות סוכר וניל
-
1 1/2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
תוספת
-
1/2 כוס אבקה להכנת שוקו
ציפוי
-
1/2 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1 כף נוטלה
קישוט

אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה טורפים (לא מקציפים!) ביצים, סוכר, סוכר וניל ושמנת מתוקה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית.
- מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים מעל אבקת שוקו ומערבבים קלות בעזרת סכין ליצירת דוגמת שיש.
- אופים 40-45 דקות, עד שהעוגה ספוגית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
- מכינים את הציפוי ומקשטים: מרתיחים את השמנת ומוזגים על השוקולד. מערבבים עד שהוא נמס. מערבבים פנימה ממרח שוקולד.
- דוקרים את העוגה במזלג ומוזגים את הציפוי על העוגה.
- מפוררים מעל את המקופלת לקישוט.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה טורפים (לא מקציפים!) ביצים, סוכר, סוכר וניל ושמנת מתוקה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית.
- מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים מעל אבקת שוקו ומערבבים קלות בעזרת סכין ליצירת דוגמת שיש.
- אופים 40-45 דקות, עד שהעוגה ספוגית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
- מכינים את הציפוי ומקשטים: מרתיחים את השמנת ומוזגים על השוקולד. מערבבים עד שהוא נמס. מערבבים פנימה ממרח שוקולד.
- דוקרים את העוגה במזלג ומוזגים את הציפוי על העוגה.
- מפוררים מעל את המקופלת לקישוט.
הערות
- במקום 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק רחבה אחת ממתכת.
הערות
- במקום 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק רחבה אחת ממתכת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)