עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור

עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור זו גרסה נטולת קמח וטעימה במיוחד של עוגת שוקולד חמה שכולם כל כך אוהבים. מתאימה גם בתור קינוח כשר לפסח
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 1 1/4 כוסות סוכר לבן
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 5 ביצים L
  • 2/3 כוס קורנפלור

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
  3. בקערה נפרדת מערבבים (לא מקציפים) ביצים וסוכר.
  4. מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד וטורפים היטב. מנפים קקאו וקורנפלור (למניעת גושים) ומוסיפים לתערובת. טורפים לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות ואופים 12-15 דקות, עד שהעוגות תפוחות ויציבות אבל עדיין רכות. מוציאים מהתנור. אם מגישים בכלים אישיים מצננים דקה או שתיים לפני שמשחררים מהתבניות. מגישים חם.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody