עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור

עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור זו גרסה נטולת קמח וטעימה במיוחד של עוגת שוקולד חמה שכולם כל כך אוהבים. מתאימה גם בתור קינוח כשר לפסח
עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור זו גרסה נטולת קמח וטעימה במיוחד של עוגת שוקולד חמה שכולם כל כך אוהבים. מתאימה גם בתור קינוח כשר לפסח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
  3. בקערה נפרדת מערבבים (לא מקציפים) ביצים וסוכר.
  4. מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד וטורפים היטב. מנפים קקאו וקורנפלור (למניעת גושים) ומוסיפים לתערובת. טורפים לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות ואופים 12-15 דקות, עד שהעוגות תפוחות ויציבות אבל עדיין רכות. מוציאים מהתנור. אם מגישים בכלים אישיים מצננים דקה או שתיים לפני שמשחררים מהתבניות. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (24)

Avatar

      Foody team
      מערכת Foody

      3/4 כוס שמן

    Avatar
    מנגו

    אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפו”א???

      Foody team
      מערכת Foody

      כן

    Avatar
    יונה

    אפשר במתכונים שלך להחליף את החמאה בשמן?

      Foody team
      מערכת Foody

      ברובם כן. יש להמיר ביחד הבא: על כל 100 גרם חמאה 85 מ”ל שמן. בהצלחה (:

      Avatar
      נ

      אפשרי גם להגיש קרה או מתאימה רק להגשה חמה?

      Foody team
      מערכת Foody

      אפשר גם להגיש קרה (רצוי בטמפ’ החדר).

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות