עוגת קרמבו קרם קפה עם נשיקות מרנג – העוגה המתגלצ’ת

עוגת קרמבו משגעת עם קרם קפה והפתעת נשיקות מרנג קראנצ'יות בכל ביס, נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בפסח. כנסו וגלו למה היא קיבלה גם את השם העוגה המתגלצ'ת
עוגת קרמבו משגעת עם קרם קפה והפתעת נשיקות מרנג קראנצ'יות בכל ביס, נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בפסח. כנסו וגלו למה היא קיבלה גם את השם העוגה המתגלצ'ת
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

אוהבים עוגת קרמבו? קבלו את העוגה המתגלצ’ת! וריאציה בטעם קפה על המתכון הנוסטלגי לעוגת קרמבו של פעם. שילוב משגע של עוגת קרמבו שוקולד בבסיס, מלית קרם קפה עשירה עם נשיקות מרנג ומעל הכל ציפוי מוקה מתוק. עוגת קרמבו מוקה מדהימה, קלה להכנה ומושלמת לחגיגות.

מצרכים להכנת עוגת קרמבו

מצרכים להכנת עוגת קרמבו


עוגת קרמבו שוקולד

שכבת קפוצ'ינו

שכבת מרנג

ציפוי מוקה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מכינים את עוגת השוקולד: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות מקסימלית במשך 5-8 דקות לקצף תפוח, בהיר ורך כמו מוס.
  3. מחממים במיקרו להמסה את השוקולד והשמנת המתוקה ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר ומקציפים מיד במהירות בינונית לאיחוד. עוצרים את ההקצפה, נעזרים בלקקן כדי לאסוף את השוקולד שהצטבר בדפנות הקערה ומקפלים לאיחוד.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 25-30 דקות עד שהעוגה תפוחה, רכה ומעט רוטטת. היא לא תראה אפויה אבל היא תתייצב במהלך הקירור. כשהעוגה עדיין חמה משחררים את שוליה מהתבנית בעזרת סכין. היא תצנח באופן אחיד במהלך הקירור ותסדק קצת, וזה בסדר. מצננים לגמרי.
  6. מורחים את שכבת הקפוצ’ינו: מורחים 1/2 מהקרם על העוגה. מסדרים מעל את נשיקות המרנג בצפיפות (משאירים עיגול בשוליים ללא נשיקות, כדי שהפרוסות ישמרו על צורה בחיתוך). מכסים בשאר הקרם ומיישרים. מעבירים להתייצבות למקרר לשעתיים, או לשעה במקפיא.
  7. מכינים את ציפוי המוקה: במיקרו מחממים את חומרי הציפוי, להמסה ומערבבים לאיחוד. מוזגים על העוגה שבתבנית ומטים לכיסוי מלא של פני העוגה. מעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות, להתייצבות הציפוי.
  8. שומרים במקרר. כשמגישים, פורסים בעזרת סכין מחוממת: טובלים בכוס מים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (42)

Avatar

    Avatar
    אנטון

    6 ביצים לשכבה דקה של של הבסיס???? לא מצווין מה הוא שכבת הקפוצינו לא מכיר מוצר כזה בחנויות ולא יודע כיצד להכיןאנא צרפו מתכון

      Foody team
      Foody team

      היא לא כזאת דקה, זה עוגה ולא עוגייה. לגבי הקרם – ניתן לרכוש אותו במזווה המתוק

    Avatar
    טליה

    אפשר להוסיף בבקשה את המצרכים שנמחקו מהמתכון לשכבת הקפוצ’ינו?

      Foody team
      Foody team

      להכנת השכבה הזו משתמשים בקרם קפה מוכן

    Avatar
    Lidia Naftaliev

    היי, בשלב 6 מתייחסים לשכבת קפוצ’ינו, אבל במתכון לא מופיעים רכיבים לכך או הוראות! יכול להיות שזה נמחק?

      Foody team
      Foody team

      תודה על ההערה – אכן נראה שנמחק. מטפלים בזה.

הצג עוד

קטגוריות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody