עוגת זברה לוטוסית

עוגת זברה לוטוסית זו עוגת ביסקוויטים קלאסית בהכנה והגשה משודרגת, שכוללת סידור העוגיות בטורים ותוספת ממרח לוטוס, למראה פסים מהמם
עוגת זברה לוטוסית זו עוגת ביסקוויטים קלאסית בהכנה והגשה משודרגת, שכוללת סידור העוגיות בטורים ותוספת ממרח לוטוס, למראה פסים מהמם
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

שדרוג טרי-טרי, וטעים-טעים, לעוגת הזברה הותיקה שלי. זו בעצם עוגת ביסקוויטים קלאסית, עם שני הבדלים: את הביסקוויטים אני מסדרת בכמה טורים בתוך הקרם (כך יתקבלו אחרי החיתוך “פסי זברה” מאונכים בכל פרוסה), ולציפוי אני משתמשת בממרח קרמל זהוב.

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות), אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת בתרסיס שמן.
  2. טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
  3. מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. עוטפים ומקפיאים להתקשות (4 שעות לפחות).
  4. הופכים את העוגה הקפואה על מגש ומסירים את התבנית.
  5. מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס עד שהוא ממש נוזלי (בערך 1/2 דקה). מוזגים על העוגה לציפוי (הממרח יתקשה בצ’יק על העוגה הקפואה).
  6. מפשירים במקרר (כשעה) ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות