
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס סירופ מייפל
-
1/2 כוס מים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 חבילות ופל בלגי מוכן

אופן הכנה
- מרתיחים את המים ומערבבים בקערה עם הסירופ. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג לקרם רך.
- מניחים את הוופלים בתחתית התבנית ומטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל 1/2 מהקרם.
- מכסים בוופלים, מטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את ה-1/3 הנותר מהמייפל החם.
- מניילנים ומעבירים את התבנית למקרר ל-2 שעות לפחות.
- אם רוצים, מקשטים לפני ההגשה במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו’. מגישים קר.
אופן הכנה
- מרתיחים את המים ומערבבים בקערה עם הסירופ. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג לקרם רך.
- מניחים את הוופלים בתחתית התבנית ומטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל 1/2 מהקרם.
- מכסים בוופלים, מטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את ה-1/3 הנותר מהמייפל החם.
- מניילנים ומעבירים את התבנית למקרר ל-2 שעות לפחות.
- אם רוצים, מקשטים לפני ההגשה במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו’. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)