עוגת וופל בלגי עם מייפל ללא אפייה של קרין גורן

מתלבטים אם לאכול עוגה או ופל בלגי? קרין גורן פותרת לכם את ההתבלטות ומכינה עוגת ופל בלגי מדהימה, עם קצפת וסירופ מייפל מתקתק
מתלבטים אם לאכול עוגה או ופל בלגי? קרין גורן פותרת לכם את ההתבלטות ומכינה עוגת ופל בלגי מדהימה, עם קצפת וסירופ מייפל מתקתק
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים ומערבבים בקערה עם הסירופ. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג לקרם רך.
  3. מניחים את הוופלים בתחתית התבנית ומטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל 1/2 מהקרם.
  4. מכסים בוופלים, מטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את ה-1/3 הנותר מהמייפל החם.
  5. מניילנים ומעבירים את התבנית למקרר ל-2 שעות לפחות.
  6. אם רוצים, מקשטים לפני ההגשה במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו’. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות