עוגת וופל בלגי עם מייפל ללא אפייה של קרין גורן

מתלבטים אם לאכול עוגה או ופל בלגי? קרין גורן פותרת לכם את ההתבלטות ומכינה עוגת ופל בלגי מדהימה, עם קצפת וסירופ מייפל מתקתק
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

  • 1 כוס סירופ מייפל
  • 1/2 כוס מים
  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1
    כוס או 240 מ"ל חלב 3%
  • 1
    חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 2 חבילות ופל בלגי מוכן
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים ומערבבים בקערה עם הסירופ. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג לקרם רך.
  3. מניחים את הוופלים בתחתית התבנית ומטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל 1/2 מהקרם.
  4. מכסים בוופלים, מטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את ה-1/3 הנותר מהמייפל החם.
  5. מניילנים ומעבירים את התבנית למקרר ל-2 שעות לפחות.
  6. אם רוצים, מקשטים לפני ההגשה במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו’. מגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody