עוגת דובדבנים מהירה

עוגת דובדבנים מהירה זו לעוגה בחושה רכה, נימוחה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, וגם עם פירות יער טריים
עוגת דובדבנים מהירה זו לעוגה בחושה רכה, נימוחה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, וגם עם פירות יער טריים
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מתכונצ’יק מהיר במיוחד לעוגה בחושה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, או עם פירות יער טריים- אבל גם עם דובדבנים מצנצנת העוגה יוצאת נהדר.

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, סוכר, קליפת לימון מגוררת, חלב ושמנת חמוצה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית משומנת. מפזרים מעל את הדובדבנים ואופים 60-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).
  5. מצננים מעט ומגישים. שומרים מכוסה בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (53)

Avatar

    Avatar
    גל ירון

    האם אפשר להשתמש בדובדבנים טריים מגולענים?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשרי, אבל יש לקחת בחשבון שרמת המתיקות תרד באופן משמעותי. אפשר בעת ההגשה לפזר מעט אבקת סוכר מעל.

הצג עוד

קטגוריות