עוגת דובדבנים מהירה

עוגת דובדבנים מהירה זו לעוגה בחושה רכה, נימוחה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, וגם עם פירות יער טריים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מתכונצ’יק מהיר במיוחד לעוגה בחושה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, או עם פירות יער טריים- אבל גם עם דובדבנים מצנצנת העוגה יוצאת נהדר.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, סוכר, קליפת לימון מגוררת, חלב ושמנת חמוצה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית משומנת. מפזרים מעל את הדובדבנים ואופים 60-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).
  5. מצננים מעט ומגישים. שומרים מכוסה בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (36)

    Avatar
    אור

    היי הכנתי את העוגה,היא תפחה וירדה לי אחרי האפיה,יצאה מאוד דחוסה כמו פשתדה,מה אפשר לעשות כדי שתאפה אורירית?

    Avatar
    נטע

    האם אפשר במקום השמן להשתמש בחמאה ?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה

    Avatar
    Limor Azar

    האם אפשר להשתמש בפירות קפואים?

    Avatar
    ליאת מלכה

    נראה מעולה, האם אפשר להשתמש בגבינה לבנה מדוללת מעט, במקום שמנת חמוצה?

    Avatar
    רונית יחזקאל

    היי קרין 🙂 תודה על עוגה פשוטה ומגרה – אני רוצה להכין אותה ושאלתי היא אם אפשר להחליף את השמן בחמאה מומסת ?

    Avatar
    שירי גרוס

    היי! האם העוגה תצליח עם תותים קפואים?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש בתותים שהפשירו, כמובן שטעם העוגה ישתנה

    Avatar
    מוניקה

    אפשר להחליף את השמנת החמוצה באשל?

      Foody team
      Foody team

      היי, כן זה אפשרי.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody