עוגת דובדבנים מהירה

עוגת דובדבנים מהירה זו לעוגה בחושה רכה, נימוחה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, וגם עם פירות יער טריים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מתכונצ’יק מהיר במיוחד לעוגה בחושה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, או עם פירות יער טריים- אבל גם עם דובדבנים מצנצנת העוגה יוצאת נהדר.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, סוכר, קליפת לימון מגוררת, חלב ושמנת חמוצה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית משומנת. מפזרים מעל את הדובדבנים ואופים 60-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).
  5. מצננים מעט ומגישים. שומרים מכוסה בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (12)

Avatar

    Avatar

    שלום קרין.תודה על המתכון.העוגה ניראת מעולה.איך אני הופכת את העוגה לפרווה.תודה

      Avatar
      Foody Foody

      חלב סויה או מים במקום החלב, שמנת צמחית או קרם קוקוס במקום השמנת החמוצה. בהצלחה!

    Avatar

    האם יעבוד גם עם דובדבנים טריים? אם כן כמה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, באותה כמות.

    Avatar

    שלום קרין, הייתי רוצה להכין את העוגה עם פירות יער או פרוסות נקטרינה או שזיפים כפי שהצעת. מה הכמות שעלי לשים?

      Avatar
      Foody Foody

      4-5 נקטרינות או 6-7 שזיפים. בהצלחה!

      Avatar

      העוגה כרגע בתנור….עכשיו רק שמתי לב שאת הפירות יש לצקת על התערובת…אני עירבבתי הכל יחד… אלוהים יודע מה ייצא לי..אעדכן אתכם! תודה קארין על המתכון!

    Avatar

    שלום, מה הכמויות שצריך מהמצרכים לתבנית עגולה בקוטר 26?

      Avatar
      Foody Foody

      2/3 מכמות המצרכים. בהצלחה!

      Avatar

      אפשר להישתמש עם קצפת צמחית במקום שמנת חמוצה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר וגם אפשר בקרם קוקוס, אבל השמנת החמוצה נותנת לעוגה טעם מיוחד שלא בהכרח יישמר עם שימוש במוצרי פרווה.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody