
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
3 ביצים L
-
1 1/2 כוסות סוכר חום כהה
-
1 כוס שמן קנולה
-
5בינוניים או 300 גרם גזרים
-
1 כוס אננס
-
1 1/2 כוסות שבבי קוקוס
-
2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
-
1 כף קינמון טחון
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מגרדים גזר בפומפייה.
- בקערה טורפים ביצים עם סוכר ושמן.
- מוסיפים גזר, אננס משומר מסונן וקוקוס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש כמעט לגמרי (עם פירורים לחים).
הערות
- הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אנגלייש-קייק, או 3 מגשי סיליקון אינגליש אישיות.
תגובות (0)