עוגת גזר “הישרדות” עם אננס וקוקוס

עוגת גזר "הישרדות" עם אננס וקוקוס זו עוגה בחושה רכה ונימוחה, שמכינים בקלי קלות בתבניות אינגלישקייק. עוגת גזר רגילה עם תוספות אקזוטיות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

  • 3 ביצים L
  • 1 1/2 כוסות סוכר חום כהה
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 5
    בינוניים או 300 גרם גזרים
  • 1 כוס אננס
  • 1 1/2 כוסות שבבי קוקוס
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • 1 כף קינמון טחון
  • 1 כפית מלח דק

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מגרדים גזר בפומפייה.
  2. בקערה טורפים ביצים עם סוכר ושמן.
  3. מוסיפים גזר, אננס משומר מסונן וקוקוס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  4. מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת לתבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש כמעט לגמרי (עם פירורים לחים).

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אנגלייש-קייק, או 3 מגשי סיליקון אינגליש אישיות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody