עוגת גבינאש – עוגת גבינה ושוקולד

עוגת גבינאש - עוגת שוקולד וגבינה שרק נראית מסובכת. מכינים את שכבות העוגה בקלות ומרשימים את האורחים עם עוגה נפלאה
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    10 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תחתית

מלית גבינה ושוקולד הלבן

ציפוי גנאש

אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית העוגיות: במעבד המזון טוחנים את העוגיות לפירורים. ממיסים במיקרו את החמאה, מוסיפים לפירורי העוגיות ומערבבים. משמנים את התבנית ומהדקים את תערובת הפירורים לתחתית שלה. מעבירים למקפיא עד הרכבת העוגה.
  2. מחממים את התנור ל-140 מעלות במצב טורבו. מניחים תבנית עם מים רותחים לתחתית התנור, לסביבה עשירה באדים.
  3. מכינים את מלית הגבינה: בקערה מערבבים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והסוכר. משאירים בצד 5 דקות להתמוססות הסוכר.
  4. מוסיפים את הביצים ומערבבים במטרפה לאיחוד.
  5. מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב, עד שאין יותר גושים.
  6. מחממים במיקרו את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה להמסה. טורפים לרוטב אחיד. מוסיפים לתערובת הגבינה וטורפים לאיחוד.
  7. מוזגים את המלית לתבנית, מעל בסיס העוגיות. אופים 60-75 דקות עד ששולי העוגה תפוחים ויציבים, אבל היא עדין רוטטת במרכזה.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עדיף לילה שלם.
  9. מכינים את הציפוי: מחממים במיקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה להמסה. מערבבים לרוטב אחיד, מוזגים על העוגה הקרה שבתבנית ומטים לכיסוי כל פני העוגה. מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות הציפוי.
  10. פורסים בסכין טבולה במים רותחים (טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך). שומרים במקרר.

    כל המתכונים הכי טעימים לחג השבועות - עוגות גבינה, חטיפי גבינה, פיצות…

    בית לזית, זיתוניות, וילה לזית או פשוט החטיפים הכי טעימים ביקום!

    קנלוני בטטות וגבינות - כי מתכון מנצח לא מחליפים בחיים!

    לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ

    פינגר פוד לשבועות - אצבעות גבינה קריספיות

    עוגת הגבינה הבלתי נשכחת של רביבה - עוגת גבינה ושוקולד לבן

    ביסים קטנים ומושלמים: כדורי מק אנד צ’יז מטוגנים

    קציצות קישואים עם גבינה בולגרית והזמנה לריקוד צמוד

    בואיקוס - לחמניות הגבינה של סבתא רוזה הבולגריה

    סהרוני גבינה מלוחים שילדים מאוד אוהבים

    פשטידת תירס ב-10 דקות

    כמו באמריקה - קראק פאי ממכר של קרין גורן ונועה רוזין

    קאוורמה או בניצה, זה לא משנה - מתכון למחמם הרשמי של החורף!

    עוגת הגבינה הגאונית של קרין גורן - עוגת ספירלה גבינה ושוקולד

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (5)

    Avatar
    איילי

    אין עליך קרין!!!! אני מתה עליך ואוהבת ומתמוגגת לראות את מתכונייך…בוידאו…

    Avatar
    yuval dicapua

    וואו זה נשמע אש,רק ק”ג גבינה זה הרבה לי.קרין אפשר פחות?

      Avatar
      Foody Foody

      מדובר פה בעוגה מאוד “גבינתית” שדורשת את הכמות הזו של הגבינה. מומלצת בחום

    Avatar
    רקפת אברהם

    הכנתי אותה ואפיתי אותה שעה

    Avatar
    רקפת אברהם

    הכנתי אותה ואחרי 24 שעות במקרר האמצע עדיין לא היה ממש יציב, השוליים כן… זה אומר שהיה צריך עוד זמן אפיה?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody