עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית

אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

תחתית

  • בישקוטי
  • 1/2 כוס חלב 3%

מלית גבינה

  • 750 גרם גבינת שמנת 5%
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 4 ביצים L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1
    מיכל או 200 מ"ל שמנת חמוצה 9%

ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה)

  • 1
    מיכל או 200 מ"ל שמנת חמוצה 9%
  • 2 שקיות סוכר וניל

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-130 מעלות.
  2. טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים.
  3. מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
  4. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
  5. מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
  6. מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
  7. מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody