עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית

אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

תחתית

מלית גבינה

ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-130 מעלות.
  2. טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים.
  3. מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
  4. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
  5. מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
  6. מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
  7. מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    מיקי הימן

    בעוגת גבינה קרמית עשירה ודיטאטית אין בכלל קמח או קורנפלור?????

      Avatar
      Foody Foody

      נכון! מדובר בעוגת קרם גבינה עם בישקוטי ללא קמח בבלילה

    Avatar
    טל

    אפשר להחליף את הסוכר במשהו אחר דיאטטי יותר כמו סטיביה? ואם כן הכמות נשארת זהה?

      Foody team
      Foody team

      בישקוטים הן עוגיות המשמשות כבסיס לטרמיסו (סופגים אותן באספרסו) וגבסיס לעוגות קרות. ניתן לקנות ברשתות השיווק. לתבנית 24 דרושה כחצי חבילה. בהצלחה (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody