עוגת גבינה פירורי אוריאו

עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

תכירו את זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הן גם באו להציל אותי כשעברנו לדירה במושב עם מטבח חום קצת עצוב, והפכו אותו לחגיגה מתוקה של תכלת נקודות. כשהזמנתי אותן לאפות איתי הן ביקשו “רק עוגת גבינה פירורים”, העוגה שהן הכי אוהבות. ביקשו קיבלו. ולא סתם “גבינה פירורים”, אלא כזו עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן, למטה וגם למעלה. יאמי.

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
  2. בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
  3. במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
  4. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
  6. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  7. פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    סני לוי

    בתמונה יש עוגיות אוריאו רגילות, אבל במתכון את כותבת שהשתמשת בעוגיות מצופות שוקולד לבן. יש לך תמונה של מה שהכנת במתכון? שאדע למה אני מכוונת. תודה רבה על עוד מתכון מהמם!

      Avatar
      Foody Foody

      משתמשים בעוגיות אוראו בציפוי שוקולד לבן. טוחנים אותן ביחד עם הציפוי והמילוי. אפשר להמיר בעוגיות אוראו רגילות, לא יהיה הבדל גדול במראה העוגה

    Avatar
    סני לוי

    בתמונה הכל חום כהה – את הוצאת את מילוי האוראו וטחנת רק את העוגיות?

      Avatar
      Foody Foody

      טוחנים את האוראו ביחד עם המילוי. הפירורים עדיין יצאו כהים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody