עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירורים וריבה בצנצת אישית

עוגת גבינה עם שוקולד לבן, פירורים וריבה בצנצת אישית זה קינוח טעים, מרשים ומאוד פשוט להכנה, שכיף להגיש בחג, מסיבת יום הולדת או ביומיום
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

מלית גבינה ושוקולד לבן

אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: חותכים חמאה לקוביות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
  2. מהדקים בידיים את הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה. אופים כ- 20 דקות, עד להזהבה. מצננים לחלוטין וטוחנים במעבד מזון בלחיצות קצרות (פולסים) לפירורים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה.
  3. מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם 1/2 מיכל שמנת בלבד (שומרים מיכל וחצי של שמנת מתוקה בצד) ומערבבים לתערובת חלקה. מערבבים את הגבינה לתערובת השוקולד.
  4. במיקסר מקציפים מיכל וחצי של שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת הגבינה והשוקולד ומקציפים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף.
  5. שמים בתחתית כל צנצנת כף פרורים. מזלפים מעל שכבה דקה של מלית גבינה ושמים כף ריבה. מזלפים עוד שכבת גבינה ומכסים בכף של פירורים.
  6. סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.

 

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody