
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
פירורים
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
100 גרם חמאה קרה
-
2 חלמונים L
מלית גבינה ושוקולד לבן
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/3 כוס סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד לבן
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
ריבה
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: חותכים חמאה לקוביות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
- מהדקים בידיים את הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה. אופים כ- 20 דקות, בחום של 170 מעלות עד להזהבה. מצננים לחלוטין וטוחנים במעבד מזון בלחיצות קצרות (פולסים) לפירורים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה.
- מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם 1/2 מיכל שמנת בלבד (שומרים מיכל וחצי של שמנת מתוקה בצד) ומערבבים לתערובת חלקה. מערבבים את הגבינה לתערובת השוקולד.
- במיקסר מקציפים מיכל וחצי של שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת הגבינה והשוקולד ומקציפים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף.
- שמים בתחתית כל צנצנת כף פרורים. מזלפים מעל שכבה דקה של מלית גבינה ושמים כף ריבה. מזלפים עוד שכבת גבינה ומכסים בכף של פירורים.
- סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.
תגובות (4)
היי, אפשר להקפיא לשבועיים?
לא כדאי. עוגות גבינה משנות את מרקמן אחרי הקפאה.
היי, לכמה מעלות צריך לשים את הפירושים בתנור?
170 מעלות. בהצלחה (: