עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירורים וריבה בצנצת אישית

עוגת גבינה עם שוקולד לבן, פירורים וריבה בצנצת אישית זה קינוח טעים, מרשים ומאוד פשוט להכנה, שכיף להגיש בחג, מסיבת יום הולדת או ביומיום
עוגת גבינה עם שוקולד לבן, פירורים וריבה בצנצת אישית זה קינוח טעים, מרשים ומאוד פשוט להכנה, שכיף להגיש בחג, מסיבת יום הולדת או ביומיום
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית גבינה ושוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: חותכים חמאה לקוביות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
  2. מהדקים בידיים את הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה. אופים כ- 20 דקות, בחום של 170 מעלות עד להזהבה. מצננים לחלוטין וטוחנים במעבד מזון בלחיצות קצרות (פולסים) לפירורים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה.
  3. מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם 1/2 מיכל שמנת בלבד (שומרים מיכל וחצי של שמנת מתוקה בצד) ומערבבים לתערובת חלקה. מערבבים את הגבינה לתערובת השוקולד.
  4. במיקסר מקציפים מיכל וחצי של שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת הגבינה והשוקולד ומקציפים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף.
  5. שמים בתחתית כל צנצנת כף פרורים. מזלפים מעל שכבה דקה של מלית גבינה ושמים כף ריבה. מזלפים עוד שכבת גבינה ומכסים בכף של פירורים.
  6. סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    אורטל

    מה אפשר לשים במקום הקמח כדי שזה יהיה ללא גלוטן?

      Foody team
      Foody team

      קמח ללא גלוטן

    Avatar
    נטלי

    ניתן להחליף את הריבה במשהו אחר (פירות יער למשל) ?

      Foody team
      Foody team

      כן

הצג עוד

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody