עוגת גבינה וקרמל ללא אפייה של קרין גורן

רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
  5. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
  6. מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (33)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      כתוב במתכון – 26 ס”מ

    Avatar
    Einav Amran

    היי…. אפשרי לחלק לאנגליש קייק

      Foody team
      Foody team

      כן

הצג עוד

קטגוריות