עוגת גבינה וקרמל ללא אפייה של קרין גורן

רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

  • 1 מיכל ממרח לוטוס
  • 1
    חבילה או 250 גרם עוגיות לוטוס
  • 3
    מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2
    מיכלים או 500 גרם גבינת שמנת 30%
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
  5. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
  6. מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody