עוגת גבינה וקרמל ללא אפייה של קרין גורן

רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
  5. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
  6. מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    אור

    בשרטון לא מצוין הגבינת שמנת 30 אחוז, זה טעות במתכון?

      Avatar
      Foody Foody

      בסרטון משתמשים בגבינת שמנת מסקרפונה. אפשר כך או כך.

      Avatar
      Foody Foody

      תלוי בגודל הפרוסה 🙂
      יש לחשב את סך הקלוריות של המצרכים ולחלק במספר הפרוסות

    Avatar
    חנן

    שמתי בקערה 3 שמנת מתוקה להקצפה, 2 גביעים של גבינת שמנת נפולאון וכוס סוכר ולא הקציף לי. נשאר לי נוזלי. מה אפשר לעשות?

      Avatar
      Foody Foody

      להמשיך להקציף, זה אמור להתייצב

    Avatar
    מימי

    ניתן לשמור את העוגה במקפיא ? ואם כן כמה סמן לפני ההגשה יש להפשיר במקרר ?תודה

      Avatar
      Foody Foody

      עוגות גבינה עדיף שלא לשמור בהקפאה אלא אם אין ברירה. תהליך ההפשרה קצת הורס אותן. עדיף לשמור במקרר

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody