עוגת גבינה וקרמל ללא אפייה של קרין גורן

רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
  5. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
  6. מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (19)

    Avatar
    מאי

    אם הכנתי את העוגה ביום שני ואגיש אותה רק בחמישי בערב היא תהיה טובה? או שזה יותר מדי זמן שהיא יושבת במקרר? (יומיים)

    Avatar
    שירין בראזי

    היי קרין עשיתי המתכון של עוגת הלוטוס יצא יציב שקררתי אותה נפלה לי והייתה רכה אםשר לדעת איםה הטעות?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody