עוגת בננות ופעמיים מייפל

עוגת בננות עסיסית ורכה במיוחד, בחושה וקלה מאוד להכנה עם תוספת אגוזים וסירופ מייפל - גם בבלילה וגם מעל. המייפל הופך אותה לעסיסית בטירוף - אל תפספסו
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

עוגת בננות רכה וטעימה בטירוף עם השידוך האולטימטיבי - סירופ מייפל! הסירופ מככב בעוגה פעמיים וכך היא קיבלה את שמה - גם בבלילה וגם מעל אחרי האפייה - מה שהופך אותה לעסיסית, רכה וכל כך טעימה. עוגת בננות פשוט מושלמת שגם הילדים יאהבו.

מצרכים להכנת עוגת בננות

עוגת בננות

הרטבה העוגה לאחר האפייה

אופן הכנה

  1. עוגת בננות: מחממים תנור ל-170 מעלות. מועכים בננות במזלג. שוברים גס אגוזים.
  2. טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  3. מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) במשך 40-45 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגת בננות.
  5. מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה כ-1/4 כוס מייפל.
  6. מקשטים בצ’יפס בננה (אם רוצים), מצננים ומגישים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (74)

      Foody team
      Foody team

      לא((: למניעת השחרה. בהצלחה (:

    Avatar
    שני פלאח

    עוגה נהדרת!! קלה להכנה ולחיסול !

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף!!! תודה (:

    Avatar
    נועם

    לשמור את העוגה במקרר או בחוץ? בימי סתיו אלה

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשאיר אותה בחוץ בימים נעימים (: לא לשכוח לאטום בקופסא או ניילון נצמד.

    Avatar
    שי לי

    חוזרת לשתף שהמתכון הזה מעולה!! בינתיים עשיתי לפי עוגה אחת אבל עקב הביקוש אכפיל את הכמויות

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף!!!

      Foody team
      Foody team

      כן, זה אפשרי (:

    Avatar
    קשת הודיה אזוגי

    היי אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס

      Foody team
      Foody team

      כן, זה אפשרי בהחלט (:

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody