עוגת בננות ופעמיים מייפל

עוגת בננות עסיסית ורכה במיוחד, בחושה וקלה מאוד להכנה עם תוספת אגוזים וסירופ מייפל - גם בבלילה וגם מעל. המייפל הופך אותה לעסיסית בטירוף - אל תפספסו
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

עוגת בננות רכה וטעימה בטירוף עם השידוך האולטימטיבי - סירופ מייפל! הסירופ מככב בעוגה פעמיים וכך היא קיבלה את שמה - גם בבלילה וגם מעל אחרי האפייה - מה שהופך אותה לעסיסית, רכה וכל כך טעימה. עוגת בננות פשוט מושלמת שגם הילדים יאהבו.

מצרכים להכנת עוגת בננות

עוגת בננות

הרטבה העוגה לאחר האפייה

אופן הכנה

  1. עוגת בננות: מחממים תנור ל-170 מעלות. מועכים בננות במזלג. שוברים גס אגוזים.
  2. טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  3. מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) במשך 40-45 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגת בננות.
  5. מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה כ-1/4 כוס מייפל.
  6. מקשטים בצ’יפס בננה (אם רוצים), מצננים ומגישים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (88)

Avatar

    Avatar
    הלן אוריה עשת

    עוגה מוצלחת ומעולה!!!

      Foody team
      Foody team

      תודה רבה (:

    Avatar
    הלן אוריה עשת

    עוגה מעולה!!! הכנתי אותה מס’ פעמים, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח קונדיטור או תחליף אחר שמומלץ לרגישים לגלוטן?

      Foody team
      Foody team

      היי, כן, אפשר להמיר לקמח קונדיטור (העוגה תצא מעט דחוסה יותר). בהצלחה!

    Avatar
    שני

    במה אפשר להחליף את הביצים. לטבעונים.

      Foody team
      Foody team

      אפשר להחליף ביצים בטחינה (שתורגש כמובן בטעם) או ברסק תפוחים אך יש לקחת בחזבון שהעוגה תצא דחוסה יותר ופחות תפוחה. בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody