עוגת בננות ופעמיים מייפל

עוגת בננות עסיסית ורכה במיוחד, בחושה וקלה מאוד להכנה עם תוספת אגוזים וסירופ מייפל - גם בבלילה וגם מעל. המייפל הופך אותה לעסיסית בטירוף - אל תפספסו
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

עוגת בננות רכה וטעימה בטירוף עם השידוך האולטימטיבי - סירופ מייפל! הסירופ מככב בעוגה פעמיים וכך היא קיבלה את שמה - גם בבלילה וגם מעל אחרי האפייה - מה שהופך אותה לעסיסית, רכה וכל כך טעימה. עוגת בננות פשוט מושלמת שגם הילדים יאהבו.

מצרכים להכנת עוגת בננות

עוגת בננות

  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס סירופ מייפל
  • 3 ביצים L
  • 3 בננות גדולות
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כוס אגוזי מלך

הרטבה העוגה לאחר האפייה

  • 1/2 כוס סירופ מייפל

קישוט

  • בננה צ’יפס

אופן הכנה

  1. עוגת בננות: מחממים תנור ל-170 מעלות. מועכים בננות במזלג. שוברים גס אגוזים.
  2. טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  3. מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) במשך 40-45 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגת בננות.
  5. מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה כ-1/4 כוס מייפל.
  6. מקשטים בצ’יפס בננה (אם רוצים), מצננים ומגישים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody