עוגת בננות ופעמיים מייפל

עוגת בננות עסיסית ורכה במיוחד, בחושה וקלה מאוד להכנה עם תוספת אגוזים וסירופ מייפל - גם בבלילה וגם מעל. המייפל הופך אותה לעסיסית בטירוף - אל תפספסו
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

עוגת בננות רכה וטעימה בטירוף עם השידוך האולטימטיבי - סירופ מייפל! הסירופ מככב בעוגה פעמיים וכך היא קיבלה את שמה - גם בבלילה וגם מעל אחרי האפייה - מה שהופך אותה לעסיסית, רכה וכל כך טעימה. עוגת בננות פשוט מושלמת שגם הילדים יאהבו.

מצרכים להכנת עוגת בננות

עוגת בננות

הרטבה העוגה לאחר האפייה

אופן הכנה

  1. עוגת בננות: מחממים תנור ל-170 מעלות. מועכים בננות במזלג. שוברים גס אגוזים.
  2. טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  3. מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) במשך 40-45 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגת בננות.
  5. מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה כ-1/4 כוס מייפל.
  6. מקשטים בצ’יפס בננה (אם רוצים), מצננים ומגישים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (49)

    Avatar
    קארין

    האם אפשר לשים קמח כוסמין במקום לבן?

      Foody team
      Foody team

      ניתן להשתמש בקמח כוסמין לבן, זה קצת ישנה את המרקם.

    Avatar
    נוי מליחי

    מתכון מהמם ! העוגה פשוט מעולה !!!

    Avatar
    מעיין

    הי, האם ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין? ואם כן, כמה אבקת אפיה לשים?

      Foody team
      Foody team

      ניתן להשתמש בקמח כוסמין לבן, זה קצת ישנה את המרקם

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody