עוגת בננות ופעמיים מייפל

עוגת בננות עסיסית ורכה במיוחד, בחושה וקלה מאוד להכנה עם תוספת אגוזים וסירופ מייפל - גם בבלילה וגם מעל. המייפל הופך אותה לעסיסית בטירוף - אל תפספסו
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

עוגת בננות רכה וטעימה בטירוף עם השידוך האולטימטיבי - סירופ מייפל! הסירופ מככב בעוגה פעמיים וכך היא קיבלה את שמה - גם בבלילה וגם מעל אחרי האפייה - מה שהופך אותה לעסיסית, רכה וכל כך טעימה. עוגת בננות פשוט מושלמת שגם הילדים יאהבו.

מצרכים להכנת עוגת בננות

עוגת בננות

הרטבה העוגה לאחר האפייה

אופן הכנה

  1. עוגת בננות: מחממים תנור ל-170 מעלות. מועכים בננות במזלג. שוברים גס אגוזים.
  2. טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  3. מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) במשך 40-45 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגת בננות.
  5. מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה כ-1/4 כוס מייפל.
  6. מקשטים בצ’יפס בננה (אם רוצים), מצננים ומגישים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

Avatar

    Avatar

    עוגה מצויינת ,הלכתי לפי ההוראות בדיוק . תודה רבה .

    Avatar

    מתכון מדהים! רכה כמו ענן. אממה, מתוכה מידי, הורדתי לחצי את כמות הסוכר ועדיין מתוקה בטירוףףף. בפעם הבאה אוריד לחצי גם את המייפל אבל עוגה מדהימה.

      Avatar

      עוגת טעימה בטירוף!! כולם נהנו ממנה

      Avatar

      אפשר לשים דבש או סילאן במקום מייפל ?

      Avatar
      Foody Foody

      ודאי, באותה כמות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody