עוגת ביסקוויטים עם לב של תות

עוגת ביסקוויטים עם לב של תות זו עוגת גבינה-ביסקוויטים ללא אפייה, טעימה אבל קלה מאוד להכנה, שמכל פרוסה שלה מציץ דרך הג‘לי לב של תות אדום
עוגת ביסקוויטים עם לב של תות זו עוגת גבינה-ביסקוויטים ללא אפייה, טעימה אבל קלה מאוד להכנה, שמכל פרוסה שלה מציץ דרך הג‘לי לב של תות אדום
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

כל מי שאני מכינה לו את העוגה הזו מיד יודע שאני אוהבת אותו: מכל פרוסה מציץ (דרך הג‘לי) לב של תות אדום… למעשה, מאחורי הלוק המיוחד מסתתרת עוגת גבינה-ביסקוויטים ללא אפייה, טעימה אבל קלה מאוד להכנה.

אחרי הקפאה של שעתיים (כדי שהג’לי הרותח לא ימיס את המלית) מקשטים אותה בחצאי תותים, שחתכנו מראש לצורת לב (עדיף בעזרת קורצן עוגיות, אבל אפשר גם סתם לגלף סתם בסכין). מצפים בג’לי תות ומקררים להתייצבות. וזהו (רומנטיקה לא תמיד חייבת להיות מסובכת מדי).

מצרכים

מצרכים


מלית גבינה

ביסקוויטים

לבבות תותים בג'לי


אופן הכנה

  1. מכינים את מלית הגבינה, מרכיבים בשכבות עם הביסקוויטים ומקפיאים שעתיים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1/2 כוס חלב, אינסטנט פודינג, סוכר וגבינה עד לקבלת קרם יציב.
  2. טובלים מחצית מהביסקוויטים בחלב ומסדרים בצפיפות בתחתית התבנית. משטחים מעל מחצית מקרם הגבינה. טובלים את יתרת הביסקוויטים בחלב ומסדרים על הקרם. משטחים מעל את יתרת קרם הגבינה.
  3. מקפיאים לשעתיים, להתייצבות.
  4. מקשטים בלבבות תות ומצפים בג‘לי. מקררים שעה ומגישים: חוצים את התותים לאורך, ובעזרת חותכן עוגיות קטן בצורת לב קורצים כל מחצית תות לצורת לב (אם אין קורצן עוגיות, אפשר גם לגלף אחד-אחד, בעזרת סכין).
  5. מסדרים את לבבות התותים על הקרם הקר.
  6. מכינים ג‘לי תות עם מים רותחים ומניחים לו להתקרר 5 דקות. מוזגים את הג‘לי הפושר בעדינות מעל שכבת הגבינה והתותים.
  7. מעבירים למקרר לשעה, להתייצבות.
  8. פורסים לריבועים ומגישים. שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    מלאק

    הכוונה לכוס פלסטיק או קרטון?

      Foody team
      Foody team

      היי, המדידות נעשות בכוס מדידה אוניברסאלית בנפח של 240 מ”ל. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody