-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 צנצנת ממרח לוטוס
-
1חבילה או 250 גרם פתי בר שוקולד
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס חלב, האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות, וכוס הממרח לציפוי.
- מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומתיזים את תרסיס השמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים ב-1/2 הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
- סוגרים לפירמידה: מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע. עוטפים ומקפיאים שעתיים.
- מחממים במיקרוגל את הממרח. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה על הרשת או משטח העבודה מרופד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים.
- מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות על צלחת הגשה. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס חלב, האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות, וכוס הממרח לציפוי.
- מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומתיזים את תרסיס השמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים ב-1/2 הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
- סוגרים לפירמידה: מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע. עוטפים ומקפיאים שעתיים.
- מחממים במיקרוגל את הממרח. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה על הרשת או משטח העבודה מרופד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים.
- מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות על צלחת הגשה. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.
הערות
- להכנת העוגה בגרסת פרווה/ טבעוני, החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס
הערות
- להכנת העוגה בגרסת פרווה/ טבעוני, החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)