
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאה
-
1שקית או 300 גרם שוקולד צ’יפס
-
1 כוס אגוזי פקאן
-
1כוס או 100 גרם שבבי קוקוס
-
1חבילה או 1/2 כוס גליליות ופל
-
1קופסת שימורים או 400 גרם חלב מרוכז
ציפוי שוקולד
-
120 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בתרסיס שמן. מרסקים עוגיות במעבד מזון. ממיסים חמאה. קוצצים גס אגוזי פקאן. מרסקים גליליות.
- מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס. מפזרים מעל אגוזים וקוקוס. מפזרים מעל גליליות. מוזגים על הכל את החלב המרוכז.
- אופים כ-25 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים לחלוטין (רצוי להעביר למקרר לשעתיים כדי להקל על החיתוך).
- מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים על המאפה ומקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי. פורסים לריבועים, שמים כל ריבוע במנז’ט קטן ומגישים.
תגובות (0)