עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות

איך מכינים עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות? קבלו מתכון של חיתוכיות עשירות במרקם וטעם שמכינים בקלות וזריזות ללא מיקסר וחותכים לקוביות אישיות
איך מכינים עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות? קבלו מתכון של חיתוכיות עשירות במרקם וטעם שמכינים בקלות וזריזות ללא מיקסר וחותכים לקוביות אישיות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 20X20

עוגיות

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בתרסיס שמן. מרסקים עוגיות במעבד מזון. ממיסים חמאה. קוצצים גס אגוזי פקאן. מרסקים גליליות.
  2. מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס. מפזרים מעל אגוזים וקוקוס. מפזרים מעל גליליות. מוזגים על הכל את החלב המרוכז.
  4. אופים כ-25 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים לחלוטין (רצוי להעביר למקרר לשעתיים כדי להקל על החיתוך).
  5. מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים על המאפה ומקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי. פורסים לריבועים, שמים כל ריבוע במנז’ט קטן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    בת אל

    היי! אפשר להשתמש בחלב רגיל או שזה יהיה גרוע? אם כן כמה זה בכוס מדידה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי בת אל, לא ניתן להשתמש בחלב רגיל, מדובר בשני מוצרים שונים עם מרקמים שונים

קטגוריות