עוגיות שקדים דוגמניות

עוגיות שקדים דקיקות ופריכות ללא גלוטן, יפות ומיוחדות, בצורת תחרה עדינה אכילה, שמכינים בקלי קלות מ-4 מרכיבים בלבד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

עוגיות שקדים דקיקות ושזופות. מי שמעדיף עוגיות קצת יותר עבות, יכול ליצור מהתערובת גבעות שמנמנות, במקום לשטח לעיגולים. כדי להלביש את הדוגמניות במראה אלגנטי במיוחד, טובלים אותן בשוקולד מריר מומס עד למחצית הגובה ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה. שומרים בכלי אטום, בשכבות מופרדות בנייר אפייה (בקיץ - עדיף במקרר).

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים (לא מקציפים) חלבונים, אבקת סוכר ותמצית וניל.
  3. מוסיפים שקדים פרוסים ומערבבים היטב עד שהשקדים מצופים מכל הכיוונים (התערובת תיראה יבשה וזה בסדר).
  4. משטחים כפיות מהתערובת לעיגולים דקיקים בקוטר 5 ס”מ, על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים לחלוטין, מפרידים מנייר האפייה ומגישים.
  6. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (11)

    Avatar
    אייל גולדנר

    אופים זה בסדר…באיזו טמפרטורה

      Avatar
      Foody Foody

      160 מעלות, ככתוב בסעיף 1 🙂

      Avatar
      Foody Foody

      עדיף לשמור בקוםסה בטמפרטורת החדר. כשבוע

    Avatar
    מיכל

    יאמי, וכל כך פשוט! יהיה יופי לפסח, עם כל האנטי-גלוטן שהולך אצלנו במשפחה…

      Avatar
      אניני

      מה עושים לא שמתי לב שזה 45 עוגיות ויצאו לי 20 שמנות,איך זה יצא????

      Foody team
      Foody team

      לא חושבים שזה משנה 🙂 איך יצא לך?

    Avatar
    אסנת

    ניתן להחליף את הסוכר במייפל אורגני ? מה הכמות ?

      Foody team
      Foody team

      היי אפשרי בהחלט. על כל כוס סוכר יש להשתמש ב3/4 כוס מייפל. בהצלחה!

    Avatar
    Ortal Abramovitch

    אפשר להשתמש בשקדים טחונים??

      Foody team
      Foody team

      לא מומלץ, התוצאה הסופית תהיה עוגיות שונות לחלוטין. בהצלחה.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody