-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- חורצים בסכין למעוינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
- אופים כ-30 דקות, להזהבה.
- פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- חורצים בסכין למעוינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
- אופים כ-30 דקות, להזהבה.
- פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.
הערות
- לפיזור מעל העוגיות אפשר להשתמש ב-1 כוס אגוזים וגרעינים, קלופים, לא קלויים ולא מומלחים.
הערות
- לפיזור מעל העוגיות אפשר להשתמש ב-1 כוס אגוזים וגרעינים, קלופים, לא קלויים ולא מומלחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (13)
אפשר בלי גרעיני חמניה?
כן בהחלט
איך שומרים?
בקופסה