עוגיות שומשום מהירות לבוקר טוב

עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  3. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. חורצים בסכין למעוינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
  5. אופים כ-30 דקות, להזהבה.
  6. פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.

הערות

  • לפיזור מעל העוגיות אפשר להשתמש ב-1 כוס אגוזים וגרעינים, קלופים, לא קלויים ולא מומלחים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody