עוגיות שומשום מהירות לבוקר טוב

עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!

מצרכים

  • 2 ביצים L
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 500 גרם שומשום
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס גרעיני חמנייה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  3. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. חורצים בסכין למעוינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
  5. אופים כ-30 דקות, להזהבה.
  6. פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.

הערות

  • לפיזור מעל העוגיות אפשר להשתמש ב-1 כוס אגוזים וגרעינים, קלופים, לא קלויים ולא מומלחים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody