עוגיות קרקר מתוקות שלא תוכלו להפסיק לנשנש

עוגיות קרקר מתוקות, פריכות, זהובות, מתפצחות בפה, עשירות בגרעינים והכי פשוטות להכנה. מערבבים את כל המרכיבים, אופים ותוך זמן קצר ניחוח העוגיות יתפשט בבית
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-140 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
  2. בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבון, הסוכר החום וסוכר הווניל.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים נראים רטובים.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית ומורחים אותה למלבן דק.
  5. חותכים לריבועים קטנים בעזרת הסכין (ממש גוררים את הסכין ימינה ושמאלה על הנייר, ליצירת רווחים בין העוגיות).
  6. אופים 50 דקות, לייבוש והשחמה. מצננים ומפרידים לעוגיות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    טלי ט

    מושלם!!!!? חוץ מזה שאפיתי רק 15 דקות והוצאתי כי אחרת היה כבר נשרף. פשוט טעיםםם

      Avatar
      אורלי

      כמה זה 80 גרם שומשום בכוס מדידה?

      Foody team
      Foody team

      80 גרם שומשום הם כחצי כוס.

      Avatar
      לירז שמחון

      אפשר להשתמש בסוכר חום דמררה? זה ישנה את התוצאה…? ואם זה מתאים אז באותה הכמות?

      Foody team
      Foody team

      אפשר גם עם סוכר דמררה באותה הכמות.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody