עוגיות “פטיש השניצל”

האם נתקלתם כבר בעוגיות "פטיש השניצל"? מדובר בעוגיות חמאה מוטבעות בציפוי שוקולד שנמסות בפה, שמכינים בקלות מ-4 מרכיבים בלבד
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

קצת לפני שיעור התופים שלי, אני צריכה “להתחמם”, אז אני מכינה את העוגיות האלו, בטכניקה ש”מחממת” אותי (ותרגיע את המורה עם קצת סוכר בדם …). רגע לפני שהן נמסות לכם בפה, קחו רגע להתרשם מהיופי שלהן. את הדוגמא המיוחדת יוצרים בעזרת פטיש שניצלים - הדרך שלי לתופף במטבח - על בצק.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.
  3. מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. עוטפים את הצד המחורץ של “פטיש שניצל” בניילון נצמד (בשביל ההיגיינה. אם יש פטיש שניצל שמיועד רק לעוגיות- מקמחים אותו) ולוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים ומוטבעת בהם דוגמת הפטיש.
  5. אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.
  6. מצננים וטובלים עד מחצית הגובה בשוקולד מומס. מנערים משאריות ומצננים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody