עוגיות סבתא עם סוכר קינמון

עוגיות סבתא עם סוכר קינמון אלה עוגיות נוסטלגיות: ביתיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, שאפשר להכין בכל צורה שאוהבים או בצורות שונות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

ההכנה של העוגיות האלה מהנה אפילו יותר כשיש הרבה חותכנים בצורות שונות בבית. שומרים אותן בצנצנת שקופה גדולה וזה רק תירוץ לאכול עוד עוגייה (אולי לעוגיית לב ולעוגיית כוכב יש טעם שונה? חייבים לבדוק…).

מצרכים

בצק

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי 1/2 ס”מ בערך.
  4. קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
  5. מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).
  6. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות.
  7. מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (27)

    Avatar
    אליה קירשנר

    העוגיות יצאו מטורפות רק כדאי להוסיף טיפה תמצית וניל

      Avatar
      ענבל

      אפשר להחליף בקמח כוסמין?

    Avatar
    צביה ר

    היי עשינו עוגיות יצא מעולה השאלה איזה קמח מדובר האם קמח רגיל או אפשר קמח טופח כי יש הבדל בבצק אחרי לישה ובקריצה של הצורות

    Avatar
    ר מלכה

    אפשר להכין ללא הקינמון? רק סוכר זה משנה בטעם?

    Avatar
    אביה פייזוב

    היי…רציתי לשאול כמה זמן העוגיות נשמרות ואיך הכי כדאי לשמור אותם…

      Foody team
      Foody team

      עדיף לשמור בצנצנת על השיש כשבוע פחות או יותר

    Avatar
    עמית ברבי

    יצא טעים מאוד. בצק נוח ונעים לעשות צורות. החלפתי 2 כוסות קמח לבן הקמח כוסמין הורדתי רבע כוס סוכר.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody