עוגיות סבתא עם סוכר קינמון

עוגיות סבתא עם סוכר קינמון אלה עוגיות נוסטלגיות: ביתיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, שאפשר להכין בכל צורה שאוהבים או בצורות שונות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

ההכנה של העוגיות האלה מהנה אפילו יותר כשיש הרבה חותכנים בצורות שונות בבית. שומרים אותן בצנצנת שקופה גדולה וזה רק תירוץ לאכול עוד עוגייה (אולי לעוגיית לב ולעוגיית כוכב יש טעם שונה? חייבים לבדוק…).

מצרכים

בצק

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי 1/2 ס”מ בערך.
  4. קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
  5. מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).
  6. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות.
  7. מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אחינעם

    העוגיות יצאו ממש טעימות. הכנו לבד רק ילדות

    Avatar
    עדן

    אפשר לעשות חצי מהכמות? האם זמן האפייה וחום התנור נשאר אותו דבר?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להכין חצי כמות. הטמפרטורה וזמן האפיה נשארים זהים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody