עוגיות סבתא עם סוכר קינמון

עוגיות סבתא עם סוכר קינמון אלה עוגיות נוסטלגיות: ביתיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, שאפשר להכין בכל צורה שאוהבים או בצורות שונות
עוגיות סבתא עם סוכר קינמון אלה עוגיות נוסטלגיות: ביתיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, שאפשר להכין בכל צורה שאוהבים או בצורות שונות
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

ההכנה של העוגיות האלה מהנה אפילו יותר כשיש הרבה חותכנים בצורות שונות בבית. שומרים אותן בצנצנת שקופה גדולה וזה רק תירוץ לאכול עוד עוגייה (אולי לעוגיית לב ולעוגיית כוכב יש טעם שונה? חייבים לבדוק…).

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי 1/2 ס”מ בערך.
  4. קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
  5. מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).
  6. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות.
  7. מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (59)

Avatar

    Avatar
    רותם

    ניתן לשים את הבצק במיקסר עם וו לישה?

      Foody team
      Foody team

      לא. אם כבר, אז עם וו גיטרה

    Avatar
    תבל אוחנה

    אפשרלהכיןאת הבצק ולשים במקרר ולעשות יום אחרי?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    מיקה ברקאי

    האם ניתן להכין סירופ סוכר ולמרוח על העוגיות כשהן מתקררות? עשיתי ניסיון עם סוכק וקינמון אבל הסוכר לא נמס אלא נשאר כפי שהכנסתי אותו. שאלה נוספת האם מישהו ניסה עם קמח רגיל ללא אפייה? לא אהבתי שהעוגיות התנפחו

      Foody team
      Foody team

      הסוכר אמור להישאר גבישי בעוגיות האלה. העוגיות אמורות להיאפות

הצג עוד

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody