עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון

עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון - קלות להכנה, פריכות וטעימות בטירוף. מכינים אותן מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים להכנת עוגיות תמרים מגולגלות

בצק עוגיות תמרים מגולגלות

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
  2. לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
  3. מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
  4. מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
  5. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  6. פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (259)

Avatar

    Avatar
    אליהו אזרן

    יש אפשרות להמיר הקמח כוסמין או מלא???

      Foody team
      Foody team

      היי, אפשר להמיר בקמח כוסמין לבן, או לחילופין להמיר 30% בלבד מהקמח בקמח מלא. בהצלחה!

    Avatar
    אורית

    מה ניתן להמיר במקום הציפורן?

      Foody team
      Foody team

      אפשר לוותר על הציפורן ואפשר לתבל בתבלין אחר שאוהבים: אגוז מוסקט, קורט פלפל שחור, מעט הל טחון… אפשר לשחק לפי טעמכם האישי. בהצלחה!

    Avatar
    קרן

    אפשר לשים חמאה מומסת במקום רכה?

      Foody team
      Foody team

      לא. מרקם החמאה חשוב מאד וחמאה מומסת משנה לחלוטין את המתכון.

      Foody team
      Foody team

      כן, בלי אבקת האפייה שבמתכון

    Avatar
    עדן לוי

    האם אפשר לחתוך את הרולדה לפני האפייה ולא אחרי?

      Foody team
      Foody team

      כן. אפשר לסמן את מקומות החיתוך, כלומר לא לחתוך עד הסוף.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody