עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון

עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון - קלות להכנה, פריכות וטעימות בטירוף. מכינים אותן מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה
עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון - קלות להכנה, פריכות וטעימות בטירוף. מכינים אותן מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה
  • קרין

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים להכנת עוגיות תמרים מגולגלות

מצרכים להכנת עוגיות תמרים מגולגלות


plus minus

בצק עוגיות תמרים מגולגלות

מלית


באנר שבועות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
  2. לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
  3. מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
  4. מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
  5. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  6. פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (347)

Avatar

    Avatar
    ‪haim

    בוקר טוב באיזה מדף בתנור לשים? יש לי 5 מדפים

      Avatar
      קרין גורן

      תלוי בתנור. אני תמיד אמליץ על האמצעי, כדי שיהיה אוויר מלמעלה ולמטה.

הצג עוד

קטגוריות

תגיות