עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון

עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון - קלות להכנה, פריכות וטעימות בטירוף. מכינים אותן מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים להכנת עוגיות תמרים מגולגלות

בצק עוגיות תמרים מגולגלות

  • 3 1/2
    כוסות או 500 גרם קמח לבן
  • 300 גרם חמאה רכה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2
    כוס או 120 מ"ל מים פושרים

מלית

  • 1
    קופסה או 450 גרם ממרח תמרים
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית ציפורן טחון
  • 1
    כוס או 100 גרם אגוזי מלך

הגשה

  • אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
  2. לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
  3. מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
  4. מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
  5. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  6. פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    קרן ברגמן

    מתכון נפלא! בעולם עם שפע של מתכונים, כיף לגלות כל פעם מחדש שכל מתכון שלך תמיד מצליח!!! תודה

    יהודית

    אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?

      מערכת Foody

      בוודאי, באותה כמות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody