עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון

עוגיות תמרים מהירות עם אגוזים וקינמון - קלות להכנה, פריכות וטעימות בטירוף. מכינים אותן מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים להכנת עוגיות תמרים מגולגלות

בצק עוגיות תמרים מגולגלות

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
  2. לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
  3. מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
  4. מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
  5. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  6. פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (27)

Avatar

    Avatar

    יש אפשרות להמיר עם שוקולד/קקאו במקום התמרים?

      Avatar
      Foody Foody

      ודאי, אפשר למרוח ממרח שוקולד במקום התמרים

    Avatar

    האם ניתן במקום התמרים למרוח ריבה?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי, יוצא מעולה

    Avatar

    יש אפשרות להמיר חלק מהחברה בשמן?

      Avatar
      Foody Foody

      זה מאוד פוגע במרקם. עדיף אם בכלל להחליף את כל כמות החמאה בכמות זהה של שמן קוקוס. בהצלחה!

    Avatar

    האם חייב ציפורן? ואיך ממיסים את החמאה? לא כל כל הבנתי בסעיף 2 מה הכוונה לשים את הבצק בידיים לבצק חלק. מה הכוונה?

      Avatar
      Foody Foody

      לא חייבים ציפורן, רק אם אוהבים.
      את החמאה ממיסים במיקרוגל.
      לשים את הבצק בידיים עד שכל המרכיבים מתאחדים והבצק נראה חלק ואחיד.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody