עוגיות טחינה שמכינים בקלות של קרין גורן

קבלו מאיתנו המלצה חמה על מתכון של עוגיות טחינה שמכינים בקלות בקערה אחת, בלי ללכלך יותר מדי כלים ובלי צורך לגלגל. פריכות, רכות וטעימות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 200 גרם חמאה
  • 2 1/2
    כוסות או 350 גרם קמח תופח
  • 1 כוס אגוזי פקאן
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
  2. מערבבים בקערה את הטחינה הגולמית, הסוכר והחמאה. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים לבצק רך, אבל לא דביק.
  3. מועכים בידיים את הבצק על גבי התבנית למלבן בעובי כ-1 ס”מ.
  4. חותכים בסכין לריבועים קטנים (3X3 ס”מ). לוחצים את הפקאנים למרכז כל ריבוע.
  5. מפרידים לעוגיות ומניחים במרווחים.
  6. אופים 25 דקות עד להזהבה קלה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody