עוגיות טחינה שמכינים בקלות של קרין גורן

קבלו מאיתנו המלצה חמה על מתכון של עוגיות טחינה שמכינים בקלות בקערה אחת, בלי ללכלך יותר מדי כלים ובלי צורך לגלגל. פריכות, רכות וטעימות
קבלו מאיתנו המלצה חמה על מתכון של עוגיות טחינה שמכינים בקלות בקערה אחת, בלי ללכלך יותר מדי כלים ובלי צורך לגלגל. פריכות, רכות וטעימות
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
  2. מערבבים בקערה את הטחינה הגולמית, הסוכר והחמאה. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים לבצק רך, אבל לא דביק.
  3. מועכים בידיים את הבצק על גבי התבנית למלבן בעובי כ-1 ס”מ.
  4. חותכים בסכין לריבועים קטנים (3X3 ס”מ). לוחצים את הפקאנים למרכז כל ריבוע.
  5. מפרידים לעוגיות ומניחים במרווחים.
  6. אופים 25 דקות עד להזהבה קלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (42)

Avatar

    Avatar
    בן

    אפשר להוסיף גם קינמון על העוגיות?:)

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    דניאל טליתמכר

    היי שלום יש אפשרות לעשות את המתכון לעוגיות טחינה ללא סוכר ואם כן מה לשים במקום ?

      Foody team
      Foody team

      תחליף סוכר שאת מכירה ומשתמשת

    Avatar
    חני לוי

    אפשר להלחליף את החמאב בשמן קוקוס? ואם אני לא אוהבת מתוק כמה סוכר להוריד?תודה

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש ב-180 מ”ל (3/4 כוס) שמן קוקוס ולהוריד רבע כוס סוכר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody