עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות

עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות אלה עוגיות פרווה טעימות ופשוטות להכנה שעשויות מ-3 מרכיבים בלבד. במיוחד לאוהבי חמאת בוטנים, גם חלקה וגם עם שבבי בוטנים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

עוגיות חמאת בוטנים נהדרות, פריכות וטעימות במיוחד שמכינים בקלי קלות עם טריק למראה משגע. אלה עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות עם חותמת שהופכת אותן ליפות במיוחד. אפשר לשדרג את המראה של העוגיות אן טובלים אותן בשוקולד מומס לפני ההגשה. אם מתכוונים לשמור אותן ולא לאכול במקום לא רצוי לטבול - השוקולד יימס ו”ילכלך” את העוגיות.

מצרכים להכנת עוגיות חמאת בוטנים

  • 1
    כוס או 280 גרם חמאת בוטנים חלקה
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 1 ביצה L

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
  3. לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
  4. אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז.
  5. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הערות

  • אפשר להשתמש בחמאת בוטנים חלקה או עם שבבי בוטנים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody