עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות

עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות אלה עוגיות פרווה טעימות ופשוטות להכנה שעשויות מ-3 מרכיבים בלבד. במיוחד לאוהבי חמאת בוטנים, גם חלקה וגם עם שבבי בוטנים
עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות אלה עוגיות פרווה טעימות ופשוטות להכנה שעשויות מ-3 מרכיבים בלבד. במיוחד לאוהבי חמאת בוטנים, גם חלקה וגם עם שבבי בוטנים
  • קרין
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

עוגיות חמאת בוטנים נהדרות, פריכות וטעימות במיוחד שמכינים בקלי קלות עם טריק למראה משגע. אלה עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות עם חותמת שהופכת אותן ליפות במיוחד. אפשר לשדרג את המראה של העוגיות אן טובלים אותן בשוקולד מומס לפני ההגשה. אם מתכוונים לשמור אותן ולא לאכול במקום לא רצוי לטבול – השוקולד יימס ו”ילכלך” את העוגיות.

מצרכים להכנת עוגיות חמאת בוטנים

מצרכים להכנת עוגיות חמאת בוטנים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
  3. לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
  4. אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז.
  5. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הערות

  • אפשר להשתמש בחמאת בוטנים חלקה או עם שבבי בוטנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    נועה חלקיהו

    הייתי בטוחה עם חמאת בוטנים טבעית. אז שמתי ואז הבנתי שזה יוצא נורא דליל ועלה לי האסימון שצריך רגילה. אז הוספתי קמח. נראה איך יצא..

      Foody team
      Foody team

      בהצלחה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody