עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות

עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות אלה עוגיות פרווה טעימות ופשוטות להכנה שעשויות מ-3 מרכיבים בלבד. במיוחד לאוהבי חמאת בוטנים, גם חלקה וגם עם שבבי בוטנים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

עוגיות חמאת בוטנים נהדרות, פריכות וטעימות במיוחד שמכינים בקלי קלות עם טריק למראה משגע. אלה עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות עם חותמת שהופכת אותן ליפות במיוחד. אפשר לשדרג את המראה של העוגיות אן טובלים אותן בשוקולד מומס לפני ההגשה. אם מתכוונים לשמור אותן ולא לאכול במקום לא רצוי לטבול - השוקולד יימס ו”ילכלך” את העוגיות.

מצרכים להכנת עוגיות חמאת בוטנים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
  3. לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
  4. אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז.
  5. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הערות

  • אפשר להשתמש בחמאת בוטנים חלקה או עם שבבי בוטנים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (15)

      Avatar
      Foody Foody

      היי
      בתחתית העמוד יש שדה להכנסת מייל להרשמה לעדכונים

    Avatar
    אושרית סילברס

    היי, כמעט בכל שנה מכינה את העוגיות שלך לכבוד פורים ושולחת במשלוחי מנות, אבל בכל פעם אני מכינה אותן לילה לפני, כדי שישארו פריכות. איך ניתן לשמר אותן ? מאוד קשה להכין כמות גדולה ובלחץ לילה לפני. תודה!

      Avatar
      Foody Foody

      אין בעיה להכין כמה ימים מראש ולשמור בקופסה בטמפרטורת החדר

    Avatar
    תהילה

    טעים בטירוווףף…..זוללים את זה אצלנו ,וזה קלי קלות-שאפו!!!!

      Avatar
      גפן

      היי,מה זאת אןמרת ביצה L?ביצה אחת רגילה?או פשוט שתיים

      Foody team
      Foody team

      ביצה אחת רגילה

    Avatar
    אודי

    תמיד המתקונים של קארין גורן מוצלחים. המתכון הזה קל וטעים מאוד. רק שאני מוסיף גם כפית מלח וזה משדרג מאוד – מזכיר חטיף מארס ובמבה.

    Avatar
    ליה

    היי, המתכון יעבוד גם ם חמאת בוטנים טבעית, שנוטה להיות גם קצת נוזלית יותר? ואם משתמשים שממותקת, כמה סוכר להפחית? תודה

      Foody team
      Foody team

      היי, כן אפשר גם עם חמאת בוטנים טבעית. בחמאת בוטנים ממותקת אין צורך להוסיף סוכר (אפשר לטעום את התערובת לפני שמכניסים לתנור ולהמתיק יותר לפי טעמכם האישי).

      Foody team
      Foody team

      אפשר להוציא מעט מהחלבון של הביצה (כלומר לא להשתמש בכל הביצה). בהצלחה.

      Avatar
      ברטה

      אפשר להשתמש בחמת בוטנים לא חלוקה (שיבריי בוטנים)??

      Foody team
      Foody team

      אפשרי.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody