עוגיות הלב הפועם

מחפשים מתכון שמתאים ליום האהבה? קבלו עוגיות הלב הפועם - עוגיות חמאה רכות, חגיגיות וסופר טעימות בצורת לב עם עיטור חמוד של סוכריות צבעוניות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 3 ביצים L
  • 2/3 כוס סוכר לבן
  • 3 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה

קישוט

  • 1 חלבון L
  • 1 כף מים
  • סוכריות צבעוניות

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
  2. מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
  3. מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
  4. מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody