עוגיות הלב הפועם

מחפשים מתכון שמתאים ליום האהבה? קבלו עוגיות הלב הפועם - עוגיות רכות, חגיגיות וסופר טעימות בצורת לב עם עיטור חמוד של סוכריות צבעוניות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
  2. מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
  3. מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
  4. מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar

    היי,אלו עוגיות חמאה, אבל אין חמאה במתכון..?

      Avatar
      Foody Foody

      תודה על ההערה, אלו עוגיות דמוי עוגיות חמאה רק בשימוש בשמן במקום חמאה. תיקנו את המתכון

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody