
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
בצק
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
2/3 כוס סוכר לבן
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
קישוט
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
- מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.
תגובות (6)
היי,אלו עוגיות חמאה, אבל אין חמאה במתכון..?
תודה על ההערה, אלו עוגיות דמוי עוגיות חמאה רק בשימוש בשמן במקום חמאה. תיקנו את המתכון
האם אפשר להשתמש בחמאה במקום בשמן? במידה וכן, באיזו כמות? תודה
כן, 100 גרם חמאה מומסת
בצק דביק ואי אפשר היה לצערי לעבוד איתו
אפשר להוסיף מעט קמח ולתת לבצק לנוח במקרר. בהצלחה!