עוגיות גזר

אוהבים עוגות גזר? בטוח תאהבו גם עוגיות גזר רכות ונימוחות, עם תוספת תבלינים ואגוזי פקאן. אפשר לשדרג אותן לעוגיות סנדוויץ' עם מלית גבינת שמנת מתוקה
אוהבים עוגות גזר? בטוח תאהבו גם עוגיות גזר רכות ונימוחות, עם תוספת תבלינים ואגוזי פקאן. אפשר לשדרג אותן לעוגיות סנדוויץ' עם מלית גבינת שמנת מתוקה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

אני כל כך אוהבת עוגת גזר, שחשבתי – למה לא להכין עוגיות גזר. ניסיתי – והן יצאו נפלא. המרקם שלהן הוא משהו באמצע בין עוגה לעוגייה ומזכיר כיפות של מאפינס גזר. אם רוצים לשדרג אותן לעוגיות סנדוויץ’, אפשר להצמיד זוגות של עוגיות מוכנות שביניהן מילוי גבינת שמנת, ממותקת בדבש וקצת קינמון.

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

מילוי גבינת שמנת


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מגרדים גזר בפומפיה. קוצצים אגוזי פקאן.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק.
  3. מערבבים פנימה גזר, פקאנים וצימוקים.
  4. מגלגלים לכדורים בגודל פלאפל בידיים רטובות (או נעזרים בכף גלידה קפיצית).
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15 דקות (העוגיות המוכנות יהיו תפוחות ועדיין רכות). מצננים מעט ומגישים.
  6. אם רוצים להגיש כעוגיות סנדוויץ’, מורחים מעט מילוי גבינת שמנת על עוגייה ומצמידים אליה עוגייה נוספת. מרכיבים באופן הזה את שאר העוגיות בזוגות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    דיקלה גבע

    קודם כל, ברור שכל מתכון של קרין גורן אני מכינה ישר!

      Foody team
      מערכת Foody

      תודה 🙂

הצג עוד

קטגוריות