עוגיות בוהן עם מגוון ממרחים

עוגיות בוהן אלה עוגיות ביס צבעוניות שישמחו את חובבי המתוקים באשר הם, קטנים וגדולים. מכינים עוגיות עם שקע במרכז וממלאים לפי הטעם האישי
עוגיות בוהן אלה עוגיות ביס צבעוניות שישמחו את חובבי המתוקים באשר הם, קטנים וגדולים. מכינים עוגיות עם שקע במרכז וממלאים לפי הטעם האישי
  • קרין
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

המתכון של היפהפיות האלה שייך לויולה גורן מ”קפה ויולה” בגבעתיים. ויולה היא קונדיטורית מוכשרת (שדווקא כן מגלה את הסודות שלה), ולמרות השם – לצערי אנחנו לא קרובות משפחה. אלה עוגיות ביס צבעוניות שישמחו את חובבי המתוקים באשר הם – קטנים וגדולים. ולמה קוראים להן עוגיות בוהן? מיד תגלו.

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים שמן ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים את הבוהן במרכז כל כדור ליצירת גומה עמוקה, כמעט עד התחתית.
  4. אופים ומרכיבים: אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים.
  5. ממלאים את הגומות בכל ממרח שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    עומר רווק

    לשמור במקרר או שאפשר על השיש?ואיל בדיוק אני יאחסן אותן הן נדבקות

      Avatar
      קרין גורן

      לא יותר מיומיים מחוץ למקרר ולאחר מכן במקרר (יותר מארבעה ימים – בהקפאה). אפשר לשים את המילוי רק בהגשה וכך העוגיות לא יידבקו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות