עוגיות בוהן

עוגיות בוהן אלה עוגיות ביס צבעוניות שישמחו את חובבי המתוקים באשר הם, קטנים וגדולים. מכינים עוגיות עם שקע במרכז וממלאים לפי הטעם האישי
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

המתכון של היפהפיות האלה שייך לויולה גורן מ”קפה ויולה” בגבעתיים. ויולה היא קונדיטורית מוכשרת (שדווקא כן מגלה את הסודות שלה), ולמרות השם - לצערי אנחנו לא קרובות משפחה. אלה עוגיות ביס צבעוניות שישמחו את חובבי המתוקים באשר הם - קטנים וגדולים. ולמה קוראים להן עוגיות בוהן? מיד תגלו.

מצרכים

בצק

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים שמן ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים את הבוהן במרכז כל כדור ליצירת גומה עמוקה, כמעט עד התחתית.
  4. אופים ומרכיבים: אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים.
  5. ממלאים את הגומות בממרח חלבה, נוטלה או ריבה (בעזרת שקית זילוף קטנה או כפית). שומרים בכלי אטום בשכבה אחת, מחוץ למקרר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar

    יצא מושלם!! נמס בפה ונטרף ברגע שיצא מהתנור

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody