עוגיות בוהן

עוגיות בוהן אלה עוגיות ביס צבעוניות שישמחו את חובבי המתוקים באשר הם, קטנים וגדולים. מכינים עוגיות עם שקע במרכז וממלאים לפי הטעם האישי
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

המתכון של היפהפיות האלה שייך לויולה גורן מ”קפה ויולה” בגבעתיים. ויולה היא קונדיטורית מוכשרת (שדווקא כן מגלה את הסודות שלה), ולמרות השם - לצערי אנחנו לא קרובות משפחה. אלה עוגיות ביס צבעוניות שישמחו את חובבי המתוקים באשר הם - קטנים וגדולים. ולמה קוראים להן עוגיות בוהן? מיד תגלו.

מצרכים

בצק

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים שמן ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים את הבוהן במרכז כל כדור ליצירת גומה עמוקה, כמעט עד התחתית.
  4. אופים ומרכיבים: אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים.
  5. ממלאים את הגומות בממרח חלבה, נוטלה או ריבה (בעזרת שקית זילוף קטנה או כפית). שומרים בכלי אטום בשכבה אחת, מחוץ למקרר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (8)

    Avatar
    רותיז

    יצא מושלם!! נמס בפה ונטרף ברגע שיצא מהתנור

    Avatar
    שירה

    אפשר להכין גם בלי מעבד מזון?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר במיקסר עם וו גיטרה

    Avatar
    אנאל

    יצא לי פשוט טעיםם! תודה על המתכון הנהדר!

    Avatar
    אביב

    אפשר להכין שבוע מראש ולהקפיא?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להכין את העוגיות בלי המילוי ולשמור בקופסה אטומה, למלא לפני ההגשה

    Avatar
    אילנית

    הי, אפשר לאפות בתבנית סיליקון לבבות עם שקע לשוקולד?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody