עוגות יומולדת אישיות לילדים בגביעי גלידה

עוגות יומולדת אישיות לילדים בגביעי גלידה זו עוגת שוקולד בחושה פטנט שאופים ישירות בתוך הגביעים המוכנים, ומקבלים קינוח מקורי, טעים ומהמם
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגה

ציפוי

אופן הכנה

  1. ממלאים את הגביעים ואופים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. טורפים יחד את כל חומרי העוגה לפי סדר הופעתם במתכון.
  2. מוזגים את תערובת העוגה לגביעים (הכי נוח עם קנקן אבל אפשר גם בעזרת מצקת): ממלאים כל גביע עד שלושת רבעי גובה ולא יותר, אחרת העוגה תגלוש במהלך האפייה.
  3. מכניסים לתנור מיד לאחר המילוי (אם משאירים את הגביעים המלאים בחוץ הם עלולים להתרכך ולדלוף).
  4. אופים למשך כ-15 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם יוצא יבש כמעט לגמרי. מצננים.
  5. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס.
  6. טובלים את הגביעים הפוכים בתוך הציפוי ומקשטים בסוכריות.

הערות

  • יש להשתמש בגביעי גלידה עם בסיס שטוח (לא שפיצי) - להשיג בסופרים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

Avatar

    Avatar

    שלום, רציתי לשאול, כמה זמן מראש ניתן להכין בגרסה הזו? מתוך חשש שהגביע יתרכך.

      Avatar
      Foody Foody

      מומלץ לא יותר מ-24 שעות מראש. בהצלחה!

    Avatar

    אם אני צריכה פרווה, במה אפשר להחליף את השמנת החמוצה??

      Avatar
      Foody Foody

      בקרם קוקוס באותה כמות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody