עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון

קבלו מתכון נפלא של עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון - עוגות אפויות, רכות ונימוחות עם הפתעה שוקולדית במרכז
קבלו מתכון נפלא של עוגות גבינה אישיות במלית שוקולד של השף אורן גירון - עוגות אפויות, רכות ונימוחות עם הפתעה שוקולדית במרכז
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות גבינה
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית גבינה

מלית שוקולד

רוטב שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  3. בקערה טורפים בעדינות (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, וניל וביצים. מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לתערובת חלקה.
  4. מרכיבים ואופים: יוצקים ממלית הגבינה לכל תבנית, רק עד מחצית מגובה הדפנות. מניחים 2 קוביות שוקולד (או טראפל) במרכז, ומכסים ביתרת מלית הגבינה (עד שלושת רבעי מגובה הדפנות). אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
  5. מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מגישים בטמפרטורת החדר ושומרים במקרר.
  6. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד חם: מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. יוצקים את הרוטב החם על העוגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שירלי

    האם ניתן להכין גם כעוגה גדולה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

קטגוריות