עוגה בחושה פשוטה וממזרית

קבלו המלצה חמה על מתכון מנצח של עוגה בחושה פשוטה וממזרית - עוגה לא מתחכמת, קלה להכנה, ויחד עם זאת אחת שאי אפשר להפסיק ליישר
קבלו המלצה חמה על מתכון מנצח של עוגה בחושה פשוטה וממזרית - עוגה לא מתחכמת, קלה להכנה, ויחד עם זאת אחת שאי אפשר להפסיק ליישר
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

ההורים שלי קוראים לעוגה הזו “עוגה יבשה” אבל היא בכלל לא כזאת. הם מתכוונים לומר שהיא פשוטה כזאת, בלי יותר מדי יומרות, אבל אי אפשר להפסיק ליישר אותה.

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
  3. מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
  4. מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים עם כוס תה נענע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    עטרה

    כמה זמן העוגה נשמרת? צריכה להיות בקירור? תודה!

      Avatar
      קרין גורן

      בטמפ’ החדר למשך מספר ימים.

הצג עוד

קטגוריות