עוגה בחושה פשוטה וממזרית

קבלו המלצה חמה על מתכון מנצח של עוגה בחושה פשוטה וממזרית - עוגה לא מתחכמת, קלה להכנה, ויחד עם זאת אחת שאי אפשר להפסיק ליישר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

ההורים שלי קוראים לעוגה הזו “עוגה יבשה” אבל היא בכלל לא כזאת. הם מתכוונים לומר שהיא פשוטה כזאת, בלי יותר מדי יומרות, אבל אי אפשר להפסיק ליישר אותה.

מצרכים

  • 250 גרם חמאה רכה
  • 1 1/2
    כוסות או 300 גרם סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 ביצים L
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 1/2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
  3. מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
  4. מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים עם כוס תה נענע.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody