עוגה בחושה פשוטה וממזרית

קבלו המלצה חמה על מתכון מנצח של עוגה בחושה פשוטה וממזרית - עוגה לא מתחכמת, קלה להכנה, ויחד עם זאת אחת שאי אפשר להפסיק ליישר
קבלו המלצה חמה על מתכון מנצח של עוגה בחושה פשוטה וממזרית - עוגה לא מתחכמת, קלה להכנה, ויחד עם זאת אחת שאי אפשר להפסיק ליישר
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

ההורים שלי קוראים לעוגה הזו “עוגה יבשה” אבל היא בכלל לא כזאת. הם מתכוונים לומר שהיא פשוטה כזאת, בלי יותר מדי יומרות, אבל אי אפשר להפסיק ליישר אותה.

מצרכים

מצרכים


תבנית אינגליש קייק סטנדרטית – 31X10


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
  3. מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
  4. מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים עם כוס תה נענע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    Sophie Ingerman

    באיזה שלב בתנור, ובאיזה תוכנית לאפות? אפיתי 45 דק בשלב 2 מלמטה, והבסיס יצא לא אפוי. הוספתי עוד 10 דק, החלק העליון התחיל להתייבש יתר על המידה, והבסיס עדיין יצא לא אפוי.

      Foody team
      Foody team

      אופים במרכז התנור חום עליון תחתון. אם העוגה לא נאפית מלמטה אך מתייבשת בחלקה העליון, מכסים אותה בנייר כסף

    Avatar
    Tzlil Shibi

    אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בשמנת חמוצה?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    oranit domb

    האם אפשר לשים קמח מלא במקום קמח רגיל

      Foody team
      Foody team

      היי, לא מומלץ להשתמש בקמח מלא משום שהעוגה תצא דחוסה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody