
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
ההורים שלי קוראים לעוגה הזו “עוגה יבשה” אבל היא בכלל לא כזאת. הם מתכוונים לומר שהיא פשוטה כזאת, בלי יותר מדי יומרות, אבל אי אפשר להפסיק ליישר אותה.
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
- מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
- מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
- מגישים עם כוס תה נענע.
תגובות (3)
הי יש דרך להפוך את העוגה הזאת לפרווה?
במקרה הזה ממליצים לך ללכת על מתכון אחר
בקישור המצורף יש המון מתכוני פרווה טעימים 🙂
https://www.carine.co.il/category/%d7%a7%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%99%d7%9d/%d7%a7%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%99-%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%94/?page=2
עשיתי אותה פעמיים,היא אחת הטעימות וממכרות שיש,חובה לטעום כדי להבין