ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
- קרין גורן
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספינג'
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 1/2 כפות שמרים יבשים
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 ביצה M
-
1 כפית מלח דק
-
4 כוסות מים פושרים
טיגון
-
3 ליטר שמן קנולה
הגשה
אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים
אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (63)
היי האם אפשר לשמור במקרר חלק מהבלילה?
היי שרה, כן
למה כתוב אבקת סוכר אם בהוראות כתוב סוכר לציפוי וגם זה מה שרואים בתמונה
היי מעיןן. לפי בחירתך, אפשר להשתמש באבקת סוכר או בסוכר רגיל.