ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
מתכונים לחנוכה
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
  2. מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
  3. בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
  4. בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
  5. מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  6. מצפים בסוכר ומגישים

רוצים עוד מתכון שווה של ספינג’ אוורירי? לחצו כאן!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (63)

Avatar

    Avatar
    שרה

    היי האם אפשר לשמור במקרר חלק מהבלילה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי שרה, כן

    Avatar
    מעיין

    למה כתוב אבקת סוכר אם בהוראות כתוב סוכר לציפוי וגם זה מה שרואים בתמונה

      Avatar
      קרין גורן

      היי מעיןן. לפי בחירתך, אפשר להשתמש באבקת סוכר או בסוכר רגיל.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות