ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
  • זמן הכנה
    35 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

טיגון

אופן הכנה

  1. משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
  2. מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
  3. בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
  4. בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
  5. מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  6. מצפים בסוכר ומגישים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    ליאור

    אם אני רוצה חלק לטגן היום וחלק מחר איך הכי טוב לשמור את הבצק?

      Avatar
      Foody Foody

      אחרי הלישה לפני תפיחה ראשונה להכניס את הבצק שרוצים למחר למקרר ונותנים לו לתפוח לאיטו במשך עד 12 שעות ואז ממשיכים כרגיל

    Avatar
    עומרי ששון

    מתכון מצוין יוצא אוורירי ורך פשוט מאוד ממליץ להכין

      Avatar
      Foody Foody

      נפלא, תודה רבה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody