סמבוסק גבינות במחבת של קרין גורן

הארוחה הכי מהירה שיש: הבצק עשוי מ-3 מרכיבים בלבד, המלית אפילו פחות, מ-2 מרכיבים, מחבת אחת, וזה מוכן - סמבוסק גבינות במחבת
הארוחה הכי מהירה שיש: הבצק עשוי מ-3 מרכיבים בלבד, המלית אפילו פחות, מ-2 מרכיבים, מחבת אחת, וזה מוכן - סמבוסק גבינות במחבת
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מגררים את גבינת המוצרלה.
  2. בקערה מערבבים את הקמח, השמנת והביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
  3. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן.
  4. מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
  5. מקפלים מעל ומהדקים באצבעות או במזלג.
  6. מחממים את המחבת, משמנים בתרסיס השמן ומטגנים את הסמבוסק להשחמה משני הצדדים. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    קארין

    מה עושים אם הבצק דביק מדי? תודה

      Foody team
      Foody team

      מוסיפים קצת קמח

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות