סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה

קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

ג'לי

  • 2 שקיות ג’לי תות

פירות

  • פירות יער טריים
  • ענבים
  • מלון כתום

סירופ

  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 5 כוסות מים

משקה

  • 1 בקבוק שמפניה

אופן הכנה

  1. מכינים את הג’לי: מכינים את הג’לי עם קצת פחות מים מההמלצה על האריזה ויוצקים לתבניות סיליקון בצורות שונות. מניחים להתייצבות על השיש ומעבירים למקפיא.
  2. מכינים את הפירות והסירופ: שמים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה ושקופה.
  3. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר. מבשלים 5 דקות, על אש נמוכה. אם רוצים, מוסיפים וניל או עלי נענע. מצננים את הסירופ, מוזגים לקערת הפירות ושומרים את הקערה במקרר עד ההגשה.
  4. מגישים: פותחים בקבוק שמפניה קרה מאוד ויוצקים לקערה עם הפירות והסירופ. חותכים את הג’לי למעוינים קטנים ומפזרים מעל. מגישים בקערה הגדולה ומוזגים לכוסות בעזרת מצקת.

הערות

  • משתמשים בפירות עונה חתוכים. למשל: כדורי מלון, פירות יער טריים שלמים, פרוסות נקטרינות, חצאי ענבים, רבעי תאנים ועוד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody