סינרול

סינרול זה מאפה שמרים מתוק ואוורירי בצורת שבלולים אישיים, קרוב משפחה של הסינבון האמריקאי המפורסם, עם נוכחות חזקה של קינמון
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בצק

מלית קינמון

זיגוג

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים ואינסטנט פודינג. מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק ורך למדי. משמנים למניעת התייבשות, מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מכינים את מלית הקינמון: מערבבים יחד סוכר חום וקינמון. מניחים בצד.
  3. ממלאים את הבצק, מתפיחים ואופים: מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומרדדים למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מברישים בחמאה מומסת ומפזרים את תערובת הקינמון על פני הבצק ומגלגלים לגלילה ארוכה. פורסים ל-12 פרוסות שוות.
  5. משכיבים את הפרוסות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (מומלץ לתחוב את הקצה מתחת לשבלול, כדי שהוא לא ייפתח במהלך התפיחה והאפייה).
  6. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  7. מברישים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות או עד שהמאפים תפוחים, זהובים (גם בתחתית) ועדיין רכים למגע. היזהרו מאפיית יתר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

    שרה יקותיאל

    הכנתי את זה 4 פעמים מרוב שזה טעים, תכינו זה אחד השווים!😋😍

    עדי פרץ

    נראה מעולה , אבל איך מכינים את הציפוי הלבן מלמעלה ?

      מערכת Foody

      מערבבים 100 גרם אבקת סוכר עם 2-4 כפות מים לקבלת זיגוג סוכר במרקם הרצוי. בהצלחה!

    מירוש

    האם מתאים למלא בנוטלה או חלבה. האם אפשר להתפיח במקרר כל הלילה?

      מערכת Foody

      אפשר למלא בכל ממרח שאוהבים, ואכן אפשר להתפיח במקרר כל הלילה

    אורית טלאור

    האם ניתן להשתמש בשמנת מתוקה במקום החלב? אם כן- באיזו כמות? אם לא, במה ניתן להחליף את החלב?

      מערכת Foody

      בהחלט, באותה הכמות

    בר פ

    האם ניתן להשתמש במלית בסוכר לבן במקום חום?

      מערכת Foody

      בוודאי

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody