סחלב חם עם מקופלת

סחלב חם עם מקופלת זה משקה חורף עשיר ומפנק כמעט על גבול קינוח, שמכינים ב-5 דקות מתערובת חלב ומים ומשדרגים במקופלת ומעט אבקת קינמון
סחלב חם עם מקופלת זה משקה חורף עשיר ומפנק כמעט על גבול קינוח, שמכינים ב-5 דקות מתערובת חלב ומים ומשדרגים במקופלת ומעט אבקת קינמון
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

משקה חורף עשיר. אפשר להכין רק מחלב, אפשר רק ממים (אם רוצים סחלב פרווה) – אבל אני אוהבת את השילוב הזה, של שני שליש חלב ושליש מים. את הסוכר הפחתתי הפעם קצת, כי אני מקשטת מלמטה ומלמעלה בפירורי שוקולד לבן מקופל…

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי זהר.
  2. בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים 1/2 דקה לרתיחה והסמכה.
  3. מפוררים לספל מקופלת לבנה, מוזגים מעל סחלב ומפוררים מעל עוד מהמקופלת וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (2)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      סחלב מכינים עם מי זהר (או מי ורדים). זה מה שמייחד את המנה ומעניק לה את טעמה המיוחד.

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody