סופלה שוקולד וקרמל

קבלו מתכון נפלא של סופלה שוקולד חם ומפנק עם קוביית שוקולד במילוי קרמל במרכז, לתוספת של טעם מפתיע. חותכים ומגלים קרמל נוזלי ומשגע מבפנים
קבלו מתכון נפלא של סופלה שוקולד חם ומפנק עם קוביית שוקולד במילוי קרמל במרכז, לתוספת של טעם מפתיע. חותכים ומגלים קרמל נוזלי ומשגע מבפנים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבניות האלומיניום החד פעמיות בתרסיס השמן ומעמידים על תבנית אפייה.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הביצים והחלמונים וטורפים לאיחוד.
  3. טורפים פנימה את הקמח עד שאין גושים.
  4. מוזגים את הבלילה לתבניות האישיות. מטביעים פנימה את קוביות השוקולד.
  5. אופים כ-15 דקות עד ששולי הסופלה יציבים והמרכז עדיין רך.
  6. מצננים 2 דקות ומשחררים מהתבניות. חותכים בסכין לגילוי הלבה הנוזלית. מגישים חם.

הערות

  • משתמשים בתבניות אלומיניום חד פעמיות בנפח 1/2 כוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Liat Dori

    כמה מנות אישיות יוצאות מהכמות שבמתכון?

      Foody team
      מערכת Foody

      תלוי מה הכלי כמובן.. בין 3 ל-5

    Avatar
    מיקה

    אני יכולה לשים את העוגה במיקרו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות