סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן

קבלו מתכון מיוחד במינו של סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן - הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. ויש גם גרסת פרווה שמתאימה לליל הסדר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. לגרסת פרווה (שמתאימה גם לליל הסדר) משתמשים ב”שוקולד לבן פרווה” (נקרא גם”צ’יפס לבן”).

מצרכים

חרוסת

  • 1
    קופסה או 450 גרם ממרח תמרים
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות יין אדום מתוק
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1/4 כוס שבבי קוקוס
  • 1/4 כוס שומשום
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית ציפורן טחון

ציפוי שוקולד לבן

  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
  2. מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
  3. ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
  4. שומרים במקרר עד ההגשה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody