
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. לגרסת פרווה (שמתאימה גם לליל הסדר) משתמשים ב”שוקולד לבן פרווה” (נקרא גם”צ’יפס לבן”).
מצרכים
חרוסת
-
1קופסה או 450 גרם ממרח תמרים
-
2 כפות דבש
-
3 כפות יין אדום מתוק
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1/4 כוס שבבי קוקוס
-
1/4 כוס שומשום
-
1 כפית קינמון טחון
-
1/4 כפית ציפורן טחון
ציפוי שוקולד לבן
-
300 גרם שוקולד לבן
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
- מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
- ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
תגובות (0)