סהרוני שקדים בקלי קלות

סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת אגוזים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש -ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים את השקדים, אבקת האפייה והקמח ומעבדים עד לקבלת בצק. הבצק אמור להיות קטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק - אם הוא יבש מדי מוסיפים כף שמן, ואם הוא דביק מוסיפים כף או שתיים קמח.
  3. מגלגלים פיסות מהבצק בגודל עגבניית שרי לכדורים, ומגלגלים כל כדור בידיים לגליל בקוטר 1 ס”מ. משמנים מעט את הידיים לפי הצורך.
  4. מכופפים כל גליל לחצי עיגול ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות תופחות ורק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות).
  6. מצננים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות), מקשטים באבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    קטי

    לא יצא לי טוב .. עשיתי בדיוק כמו שרשום… העוגיות ממש נמסו והשתטחו …

      Avatar
      Foody Foody

      יתכן והיה חסר לך קצת קמח. כל סוג של קמח מתנהג קצת אחרת, לכן רשום בסעיף 2 להוסיף עוד טיפה קמח במידת הצורך

    Avatar
    אורטל הילנדר

    חייבים מיקסר עם וו גיטרה או שאפשר לחוש ביד

      Avatar
      Foody Foody

      מיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody