סהרוני שקדים בקלי קלות

סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת שקדים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש - ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים את השקדים, אבקת האפייה והקמח ומעבדים עד לקבלת בצק. הבצק אמור להיות קטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק - אם הוא יבש מדי מוסיפים כף שמן, ואם הוא דביק מוסיפים כף או שתיים קמח.
  3. מגלגלים פיסות מהבצק בגודל עגבניית שרי לכדורים, ומגלגלים כל כדור בידיים לגליל בקוטר 1 ס”מ. משמנים מעט את הידיים לפי הצורך.
  4. מכופפים כל גליל לחצי עיגול ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות תופחות ורק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות).
  6. מצננים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות), מקשטים באבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (19)

    Avatar
    זהר ביסקר

    לצערי, לא הצליח לי. העוגיות יצאו שטוחות מאוד ומתפוררות. אשמח לדעת מדוע.

      Foody team
      Foody team

      היי זהר, מצטערים לשמוע 🙁
      האם עקבת אחרי כל שלבי המתכון?

    Avatar
    אורלי

    עוגיות מעולות, חוסלו בין רגע. מומלץ

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף 🙂

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody