סהרוני שקדים בקלי קלות

סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת שקדים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש - ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת שקדים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש - ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגיות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

 

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים את השקדים, אבקת האפייה והקמח ומעבדים עד לקבלת בצק. הבצק אמור להיות קטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק - אם הוא יבש מדי מוסיפים כף שמן, ואם הוא דביק מוסיפים כף או שתיים קמח.
  3. מגלגלים פיסות מהבצק בגודל עגבניית שרי לכדורים, ומגלגלים כל כדור בידיים לגליל בקוטר 1 ס”מ. משמנים מעט את הידיים לפי הצורך.
  4. מכופפים כל גליל לחצי עיגול ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות תופחות ורק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות).
  6. מצננים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות), מקשטים באבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (128)

Avatar

    Avatar
    פנינה

    וואו לא יכול להיות שזה בצק של קרין. מתפורר ולא ניתן ליצור צורות. אולי היה צריך רק 200 גר קמח?הבצק שלי הולך לפחן

      Avatar
      קרין גורן

      היי פנינה, זה בסדר שהבצק מתפורר. מכניסים למקרר להתגבשות לפני עיצוב הסהרונים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות