סהרוני שקדים בקלי קלות

סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת אגוזים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש -ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים את השקדים, אבקת האפייה והקמח ומעבדים עד לקבלת בצק. הבצק אמור להיות קטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק - אם הוא יבש מדי מוסיפים כף שמן, ואם הוא דביק מוסיפים כף או שתיים קמח.
  3. מגלגלים פיסות מהבצק בגודל עגבניית שרי לכדורים, ומגלגלים כל כדור בידיים לגליל בקוטר 1 ס”מ. משמנים מעט את הידיים לפי הצורך.
  4. מכופפים כל גליל לחצי עיגול ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות תופחות ורק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות).
  6. מצננים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות), מקשטים באבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody