ממתק שוקולד בשלושה צבעים

ממתק שוקולד בשלושה צבעים זה ממתק מקסים, טעים, ללא גלוטן וממש פשוט להכנה, עם שני שוקולדים ופיסטוקים. מתאים גם בתור קינוח פסח מפנק
ממתק שוקולד בשלושה צבעים זה ממתק מקסים, טעים, ללא גלוטן וממש פשוט להכנה, עם שני שוקולדים ופיסטוקים. מתאים גם בתור קינוח פסח מפנק
  • קרין
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 20X20


אופן הכנה

  1. שמים את השוקולד הלבן בקערה ומוסיפים מחצית מכמות החמאה וחצי פחית חלב מרוכז.
  2. שמים את השוקולד המריר בקערה נפרדת ומוסיפים את המחצית הנותרת של החמאה והחלב המרוכז. מחממים במיקרוגל כל קערה בנפרד, למשך דקה בערך, עד להמסה. מערבבים היטב .אפשר גם לחמם בנפרד כל תערובת בסיר על אש נמוכה.
  3. מעבירים את תערובת השוקולד המריר לתבנית ומורחים אותה כך שתכסה את כל תחתית התבנית. מפזרים מעל פיסטוקים ומשטחים מעל את תערובת השוקולד הלבן.
  4. מעבירים למקפיא ל-4 שעות, עד שהממתק מתקשה.
  5. מוציאים מהתבנית (נעזרים בנייר האפייה), מניחים על קרש חיתוך ופורסים לריבועים קטנים (מחממים מעט את הסכין במים רותחים ומנגבים, לפי הצורך). שומרים במקפיא ומגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    גנית

    במה ניתן להחליף את הפיסטוקים? מחפשת גרסה שתתאים לילדים/ נוער. ופרווה. תודה!!

      Foody team
      Foody team

      אפשר להחליף בכל סוג אגוזים אחר

קטגוריות

תגיות