ממתק פצפוצים

ממתק פצפוצים זה חטיף טעים וכשר לפסח, זריז ופשוט להכנה, שמכינים בצ'יק ובלי להסתבך על בסיס פצפוצי אורז, שוקולד לבן, טחינה גולמית וחלבה
ממתק פצפוצים זה חטיף טעים וכשר לפסח, זריז ופשוט להכנה, שמכינים בצ'יק ובלי להסתבך על בסיס פצפוצי אורז, שוקולד לבן, טחינה גולמית וחלבה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


ממתק

ציפוי


אופן הכנה

  1. קולים את השומשום במחבת יבשה תוך כדי ערבוב, עד להזהבה. מוציאים לקערה ומניחים בצד. מפוררים חלבה.
  2. בסיר גדול מביאים לרתיחה חמאה, דבש, סוכר, קפה וטחינה. מסירים מהאש, מוסיפים פצפוצי אורז, חלבה ואת השומשום הקלוי ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן, דוחסים בעזרת כף או בעזרת תחתית של כוס (הדחיסה חשובה כדי שהעוגיות לא יתפוררו במהלך החיתוך).
  4. מצפים ומגישים: ממיסים את החמאה עם השוקולד הלבן ויוצקים מעל התערובת שבתבנית.
  5. מצננים לטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית וחותכים לעוגיות. שומרים בכלי אטום במקרר, ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    אביטל רביאב

    בוקר טוב, אם אני רוצה להוסיף שוקולד מריר כדי שיהיה חום כמה צריך להוסיף והאם אפשר אבקת קקאו במקום שוקולד מריר או עדיף מריר. האם שאר הרכיבים אותו דבר במידה ומוסיפה מריר

      Avatar
      קרין גורן

      תוסיפי כף אבקת קקאו, לא צריך לשנות כלום מעבר לכך

    Avatar
    טליה

    היי האם אפשר להשתמש במזולה כתחליף לחמאה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר!

הצג עוד

קטגוריות