ממתק פצפוצים

ממתק פצפוצים זה חטיף טעים וכשר לפסח, זריז ופשוט להכנה, שמכינים בצ'יק ובלי להסתבך על בסיס פצפוצי אורז, שוקולד לבן, טחינה גולמית וחלבה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

ממתק

ציפוי

אופן הכנה

  1. קולים את השומשום במחבת יבשה תוך כדי ערבוב, עד להזהבה. מוציאים לקערה ומניחים בצד. מפוררים חלבה.
  2. בסיר גדול מביאים לרתיחה חמאה, דבש, סוכר, קפה וטחינה. מסירים מהאש, מוסיפים פצפוצי אורז, חלבה ואת השומשום הקלוי ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן, דוחסים בעזרת כף או בעזרת תחתית של כוס (הדחיסה חשובה כדי שהעוגיות לא יתפוררו במהלך החיתוך).
  4. מצפים ומגישים: ממיסים את החמאה עם השוקולד הלבן ויוצקים מעל התערובת שבתבנית.
  5. מצננים לטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית וחותכים לעוגיות. שומרים בכלי אטום במקרר, ומגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar

    עכשיו ניסיתי ללחוץ על “pause” ואז על “enter” אבל זה שוב שלח את התגובה… בקיצור, אם יש לכם אפשרות לתקן את זה- זה יהיה נהדר. ועכשיו לענייננו- האם אפשר להמיר את החמאה במתכון לשמן קוקוס ואם כן אז אשמח לדעת באיזו כמות? גם 100 גרם או שצריך פחות? נגיד 80 גרם שמן קוקוס? תודה רבה!

    Avatar
    Foody Foody

    היי מרים, אפשר בהחלט להמיר לשמן קוקוס ולהמיר ב-85 מ”ל

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody