
-
מרכיבים2
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 2 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
- במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
- מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.
אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
- במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
- מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (51)
אם אני רוצה לעשות עוגת מוס, זה יכול לשמש כמוס? הכוונה אם אני עושה עוגת טורט ועליה מניחה את המוס הזה ולמעלה שוקולד מריר? זה יכול לצאת טוב? טעים? אוורירי?
מומלץ להשתמש במתכון ייעודי לעוגת מוס, כדי שהעוגה תהיה יציבה
אם אני רוצה להכין עוגת מוס
היי נעמה, יש מתכונים רבים לעוגות מוס באתר, ראי כאן:
https://www.carine.co.il/category/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a1/
האם בלנדר יד סבבה להקצפה ?
כן, אין בעיה