מוס שוקולד בלי ביצים

אוהבים מוס שוקולד אבל פחות אוהבים ביצים או רגישים? קבלו מתכון מושלם של מוס שוקולד בלי ביצים שמכינים בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    2

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
  2. במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
  3. מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    שני ימאי

    כמה זמן אפשר לשמור את המוס במקרר?

      Avatar
      Foody Foody

      3 ימים

    Avatar
    אור שלי

    מבחינת כמות כמה מנות יוצאות?

      Avatar
      Foody Foody

      6 מנות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody