-
מרכיבים2
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 2 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
- במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
- מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.
אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
- במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
- מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (74)
אולי לשים על איזו עוגה או משהו?
היי קרין, לצערי יצא לי דליל מדי. כנראה לא הקצפתי מספיק… מה אפשר לעשות עם הבלילה שיצאה?
אפשר להקפיא בלי בעיה, אפילו בכוסות חד פעמיות עם מקל מקל ארטיק
הבת שלי החמודה רצתה להכין מוס בכוסיות לכבוד הבת מצוה שלה, והשוקולד החם הנציב את הקצפת, קראתי בתגובות שנוסע כבר לא יצא מזה. יש לך רעיון מה לעשות עם התערובת שנוצרה?במה שה כן יכול ליהיות יעיל ?
היי חיה, אני לא כל כך מבינה מה כתבת, נראה שחלק מהמילים השתנו מהמילים המקוריות שרצית לכתוב