מוס שוקולד בלי ביצים

אוהבים מוס שוקולד אבל פחות אוהבים ביצים או רגישים? קבלו מתכון מושלם של מוס שוקולד בלי ביצים שמכינים בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    2

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
  2. במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
  3. מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody