מוס שוקולד בלי ביצים

אוהבים מוס שוקולד אבל פחות אוהבים ביצים או רגישים? קבלו מתכון מושלם של מוס שוקולד בלי ביצים שמכינים בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    2

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
  2. במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
  3. מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (14)

    Avatar
    שני ימאי

    כמה זמן אפשר לשמור את המוס במקרר?

      Avatar
      Foody Foody

      3 ימים

    Avatar
    אור שלי

    מבחינת כמות כמה מנות יוצאות?

      Avatar
      Foody Foody

      6 מנות

    Avatar
    דקלה

    אם אני רוצה להשתמש בשוקולד חלב, מה היחס בין השמנת לשוקולד?

    Avatar
    נופר מזרחי

    אפשר להוסיף ברנדי? ואם כן כמה?

    Avatar
    צליל תעסה

    האם אני יכולה להמיר את אותה הכמות של שוקולד הנריק השוקולד לבן או חלב??

    Avatar
    ליה גולן

    לפני שמכניסים למקרר זה צריך לצאת מימי?

      Foody team
      Foody team

      המוס אמור להיות יציב, לא מימי. אולי ההקצפה לא היתה מספיק חזקה…

    Avatar
    ליליאן דמרי

    מעונינת לקבל מתכונים

    Avatar
    אלינור ארוסי

    היי, הכנתי את המוס בגרסת פרווה ולאחר שערבבתי את השוקולד המומס עם הקצפת, הקצפת נהייתה קשה. האם נהרס המוס? תודה.

      Foody team
      Foody team

      לא נשמע שהמוס נהרס. אם הוא יציב אז הוא בסדר.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody