
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים2
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
- במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
- מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.
תגובות (19)
מתכון טוב😍
במידה ואני רוצה שוקולד לבן, כמה שנים?
היי, להכנת מוס שוקולד לבן יש להשתמש באותה כמות השוקולד שבמתכון. בהצלחה!