מוס שוקולד בלי ביצים

אוהבים מוס שוקולד אבל פחות אוהבים ביצים או רגישים? קבלו מתכון מושלם של מוס שוקולד בלי ביצים שמכינים בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
אוהבים מוס שוקולד אבל פחות אוהבים ביצים או רגישים? קבלו מתכון מושלם של מוס שוקולד בלי ביצים שמכינים בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
  • קרין
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


 

אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
  2. במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
  3. מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (51)

Avatar

    Avatar
    נעמה

    אם אני רוצה לעשות עוגת מוס, זה יכול לשמש כמוס? הכוונה אם אני עושה עוגת טורט ועליה מניחה את המוס הזה ולמעלה שוקולד מריר? זה יכול לצאת טוב? טעים? אוורירי?

      Avatar
      קרין גורן

      מומלץ להשתמש במתכון ייעודי לעוגת מוס, כדי שהעוגה תהיה יציבה

      Avatar
      קרין גורן

      כן, אין בעיה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות