מאפינס תפוחים ללא תפוחים

מאפינס תפוחים ללא תפוחים אלה מאפים אישיים, קטנים ומתוקים, שמכינים על בסיס מחית תפוחים, שנותנת להם עסיסיות מיוחדת וטעם עדין נפלא
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

איך מאפינס תפוחים יכולים להיות ללא תפוחים? פשוט כי לא צריך תפוחים כדי להכין אותם… הסוד הוא להשתמש בקופסת שימורים של רסק תפוחים מוכן, שמוסיף המון טעם וגם עסיסיות.

מצרכים

עוגה

  • 2 ביצים L
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 1
    קופסת שימורים או 560 גרם רסק תפוחים לא ממותק
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כוס אגוזי מלך

קישוט

  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית קינמון טחון

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.
  2. מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
  3. שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים. מוסיפים את האגוזים המרוסקים לקערה ומערבבים מעט, עד שהם מתפזרים בתערובת.
  4. מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף).
  5. מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לקישוט.
  6. מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 20-15 דקות עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    מוריה ברנר

    המאפינס האלה הם המאפינסים הכי טעימים בעולםםםםם הכנתי אותם למשפחתי והם אמרו שזה מושלםםם

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody