
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
איך מאפינס תפוחים יכולים להיות ללא תפוחים? פשוט כי לא צריך תפוחים כדי להכין אותם… הסוד הוא להשתמש בקופסת שימורים של רסק תפוחים מוכן, שמוסיף המון טעם וגם עסיסיות.
מצרכים
עוגה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1קופסת שימורים או 560 גרם רסק תפוחים לא ממותק
-
3 כוסות קמח תופח
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כוס אגוזי מלך
קישוט
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.
- מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
- שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים. מוסיפים את האגוזים המרוסקים לקערה ומערבבים מעט, עד שהם מתפזרים בתערובת.
- מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף).
- מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לקישוט.
- מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 20-15 דקות עד להזהבה.
תגובות (10)
המאפינס האלה הם המאפינסים הכי טעימים בעולםםםםם הכנתי אותם למשפחתי והם אמרו שזה מושלםםם
אם יש לי ביצים m כמה צריך לשים?
אותה כמות, אין לזה השפעה משמעותית
הולכת להכין בכיף לשבת חולה עלייך קרין ואין על המתוקים שלך תמיד
♥️♥️♥️
2 שאלות (: אפשר לוותר על האגוזים כדי שיתאים לתינוק? וכמה זה 560 גרם רסק תפוחים ביחס לכוס? תודה רבה!
כמובן שאפשר לוותר על האגוזים
כמה כוסות חד פעמיים של רסק תפוחים? כי יש לי רסק תפוחים במיכל ענק.
האם אפשר לרסק תפוחים ירוקים או אדומים במקום מקופסא
לא יכולה לשים אגוזים כיוון שהבת שלי אלרגית. האם צריך להוסיף משהו / להגדיל כמות של רכיבים בבלילה במקום האגוזים