מאפינס קוטג’ עם זיתים וגבינת עיזים

מאפינס קוטג' עם זיתים וגבינת עיזים אלה מאפים מלוחים, טעימים מאוד ופשוטים להכנה, שיכולים להיות פתרון נהדר לארוחת צהרים או ערב זריזה
מאפינס קוטג' עם זיתים וגבינת עיזים אלה מאפים מלוחים, טעימים מאוד ופשוטים להכנה, שיכולים להיות פתרון נהדר לארוחת צהרים או ערב זריזה
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

הפעם דווקא מתכון מלוח ולא מתוק – מאפינס גבינה אישיים שמכינים על בסיס קוטג’ וגבנ”צ. את המאפינס האלה אני מכינה לפעמים לארוחת ערב מהירה – סלט ירוק ליד ואתם מסודרים. ילדים מאוד אוהבים אותם כשמכינים רק עם גבינה צהובה מגוררת (מוסיפים קצת יותר גבינה צהובה ומוותרים על גבינת העיזים).

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מגררים את הגבינה בפומפייה.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח תופח ומלח. יוצרים גומה ומניחים בתוכה קוטג’, ביצים, חלב וחמאה מומסת. מערבבים כמה שפחות, לאיחוד. מוסיפים גבנ”צ, גבינת עיזים וטבעות זיתים ומערבבים.
  3. משמנים תבנית סיליקון (לא מרפדים במנז’טים מנייר- אי אפשר יהיה להפריד אותם כמו שצריך) וממלאים בתערובת עד הקצה.
  4. מפזרים גרעינים לקישוט ואופים 25 דקות, להזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    rdetgds

    המתכון מעולה, זה יוצא ממש טעים אנחנו מכינים את זה כל הזמן!

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, היות שבמתכון יש קמח תופח.

    Avatar
    מור

    כמה גבינה צהובה להוסיף אם מוותרים על גבינת העיזים?

      Avatar
      תמר שורצברד

      עוד חצי כוס. בהצלחה!

קטגוריות