לחמניות ללא גלוטן

לחמניות ללא גלוטן אלה לחמניות קטנות ואווריריות מתערובת קמחים מוכנה, פשוטות להכנה, שנאפות בתבנית שקעים. מתאימות גם להגשה בפסח
לחמניות ללא גלוטן אלה לחמניות קטנות ואווריריות מתערובת קמחים מוכנה, פשוטות להכנה, שנאפות בתבנית שקעים. מתאימות גם להגשה בפסח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

בבצק ללחמניות שלפניכם השתמשתי ב”קמח קונדיטור”, שזו תערובת מוכנה של קורנפלור עם קסנטן גאם ו-CMC (מייצב שמוכר גם למי שמפסל בבצק סוכר. נמכר בחנויות מתמחות לאפייה).

אפשר להכין תערובת דומה גם בבית, אם רוצים (מוסיפים כף אחת של קסטנן גאם וכף אחת של CMC לכל ק”ג קורנפלור),  אבל פשוט יותר למצוא את התערובת המוכנה.

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחמניות

תיבול הבצק

תוספת על הלחמניות


אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים היטב בקערה גדולה - או במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה. הבצק שמתקבל הוא מאוד רטוב ולא נוח לעבודה, אבל זה מה שנותן לו את האווריריות אחרי האפייה.
  2. בעזרת כף (הכי נוח כף גלידה) ממלאים תבנית שקעים. אם בוחרים לשים גבינה או למרוח בשמן זית - זה הזמן.
  3. אופים בחום של 190 מעלות כ-15-20 דקות עד להזהבה.
  4. אם רוצים לשמור ליותר מאוחר - עוטפים בניילון ומקפיאים. מחממים שוב במיקרוגל כשמתחשק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    ציפי

    שלום לך המתכון מעולה .עם אני רוצה לחמניות לא חלביות מה התחליף ליוגורטחליף במקום יוג

      Foody team
      מערכת Foody

      תודה. אפשר להשתמש במעדן סויה

    Avatar
    ליאור שלו

    מתכון מושלם טעים ברמות!! יותר טוב מלחם רגיל

      Foody team
      מערכת Foody

      תודה רבה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות