לחמניות גבינה

קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  3. מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
  4. ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    עדי לזרוביץ

    יצא מדהיםםםםםם מתכון מעולה

    Avatar
    הודיה

    האם אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה?

      Foody team
      Foody team

      כן. על כל כוס קמח רגיל צריך להוסיף כפית אבקת אפייה

    Avatar
    לינוי

    האם אפשר ליצור מעין כדורים על נייר עטיפה אם אין תבנית מאפינס?

      Foody team
      Foody team

      כן, זה אפשרי. בהצלחה.

הצג עוד

קטגוריות