לחמניות גבינה

קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  3. מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
  4. ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים מיד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (7)

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי 🙂

    Avatar
    טל

    ניתן להקפיא את הלחמניות אחרי שהן כבר אפויות? אם כן, כמה זמן כדי שישארו טריות?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי, אפשר להקפיא עד חודשיים

    Avatar
    לימור ק

    האם אפשר ליצוק את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ולעשות מין לחם במקום לחמניות?

      Avatar
      Foody Foody

      כן 🙂
      ייתכן וזמן האפייה יתארך מעט

    Avatar
    דפי

    איזה גביע גבינה מדובר- 250 או 500 גרם?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody