לחמניות גבינה

קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 גביע גבינה לבנה 3%
  • 1 גביע קוטג’
  • 3 ביצים L
  • 3 1/2
    כוסות או 500 גרם קמח תופח
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 1/2 כוסות גבינת קשקבל
  • שומשום

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  3. מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
  4. ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים מיד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody