לחמניות גבינה

קבלו המלצה על מתכון נפלא של לחמניות גבינה קטנות, פריכות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים, שמכינים בקלי קלות בתבנית שקעים למאפינס
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  3. מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
  4. ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
  6. מגישים מיד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody