
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
100 גרם חמאה רכה
-
1 גביע גבינה לבנה 3%
-
1 גביע קוטג’
-
3 ביצים L
-
3 1/2כוסות או 500 גרם קמח תופח
-
1 כפית מלח דק
-
1 1/2 כוסות גבינת קשקבל

אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת.
- מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
- ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת.
- מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
- ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
- מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (21)
יצא מדהיםםםםםם מתכון מעולה
האם אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה?
כן. על כל כוס קמח רגיל צריך להוסיף כפית אבקת אפייה
האם אפשר ליצור מעין כדורים על נייר עטיפה אם אין תבנית מאפינס?
כן, זה אפשרי. בהצלחה.