-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
4כוסות או 560 גרם קמח לבן
-
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית גדושה מלח דק
-
500 מ"ל רוויון
תוספות
-
1 כוס עגבניות מיובשות
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.
- מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.
- מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
- בעזרת סכין חורצים X במרכז.
- אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.
- מצננים לפני שמגישים.
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.
- מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.
- מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
- בעזרת סכין חורצים X במרכז.
- אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.
- מצננים לפני שמגישים.
הערות
- אפשר להחליף את התוספת ב-1 כוס עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן.
הערות
- אפשר להחליף את התוספת ב-1 כוס עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
באיזה גובה בתנור אופים לחם?
תמיד כדאי לאפות במרכז התנור (מדף אמצעי) שם החום מפוזר באופן אחיד. בהצלחה!
אשמח לדעת האם גם לאחרים יש ריח נוראי מהלחם ברגע שיוצא מהתנור ?
קודם כל תודה רבה על המתכון.