לחם ללא שמרים

לחם ללא שמרים זה מאפה ביתי מושלם שמכינים בקלות, ללא התפחה על בסיס רוויון ותוספות טעימות שאוהבים. במיוחד לכל מי שעדיין חושש משמרים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

בצק

תוספות

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.
  2. מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.
  3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
  4. בעזרת סכין חורצים X במרכז.
  5. אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.
  6. מצננים לפני שמגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את התוספת ב-1 כוס עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    שי

    אם אני רוצה שהלחם לא יהיה חלבי בגלל הרוויון מה אני יכול לשים במקום

      Avatar
      Foody Foody

      יוגורט סויה וטיפת לימון

    Avatar
    יעל

    בגלל המצב שאי אפשר לצאת מהבית. יש אפשרות במקום הרוויון לשים משהו שיש יותר סיכוי שנמצא בבית??(כי קראתי שהמלצת למשהי כאן לשים יוגורט סויה וזה לא דבר שקיים לי)תודה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody