לחם ללא שמרים

לחם ללא שמרים זה מאפה ביתי מושלם שמכינים בקלות, ללא התפחה על בסיס רוויון ותוספות טעימות שאוהבים. במיוחד לכל מי שעדיין חושש משמרים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

בצק

  • 4
    כוסות או 560 גרם קמח לבן
  • 1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית גדושה מלח דק
  • 500 מ"ל רוויון

תוספות

  • 1 כוס עגבניות מיובשות

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.
  2. מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.
  3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
  4. בעזרת סכין חורצים X במרכז.
  5. אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.
  6. מצננים לפני שמגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את התוספת ב-1 כוס עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody