
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 12 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1 ק"ג קמח לבן
-
1קובייה או 50 גרם שמרים טריים
-
2 כפות מלח דק
-
4 כוסות מים

אופן הכנה
- בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
- מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
- למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
- אופים כ-30 דקות להשחמה.
אופן הכנה
- בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
- מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
- למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
- אופים כ-30 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (14)
יש צורך באפיה עם קוביות קרח?
לא
אפשר להמיר בקמח מלא?
במקרה זה רצוי שלא. אם מחליפים לקמח מלא יש צורך בלישה אכורה יותר כי בקמח מלא יש פחות גלוטן והוא מצריך לישה ארוכה.
הי, אין דאגה מתפיחת יתר?
יש להקפיד לעצור את התפיחה אחרי שהבצק הכפיל את נפחו.