לחם ללא לישה

קבלו המלצה חמה על לחם ללא לישה - המתכון של ג'ים לאהי, שהפך ללהיט ושיגע את כל האופים שמתעצלים או לא אוהבים ללוש. ממש מהפכה במטבח!
קבלו המלצה חמה על לחם ללא לישה - המתכון של ג'ים לאהי, שהפך ללהיט ושיגע את כל האופים שמתעצלים או לא אוהבים ללוש. ממש מהפכה במטבח!
  • קרין
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  2. מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
  3. מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
  4. למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
  5. מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
  6. אופים כ-30 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      לא

      Foody team
      Foody team

      במקרה זה רצוי שלא. אם מחליפים לקמח מלא יש צורך בלישה אכורה יותר כי בקמח מלא יש פחות גלוטן והוא מצריך לישה ארוכה.

      Foody team
      Foody team

      יש להקפיד לעצור את התפיחה אחרי שהבצק הכפיל את נפחו.

הצג עוד

קטגוריות

טכניקות

תגיות