לחם ללא לישה

קבלו המלצה חמה על לחם ללא לישה - המתכון של ג'ים לאהי, שהפך ללהיט ושיגע את כל האופים שמתעצלים או לא אוהבים ללוש. ממש מהפכה במטבח!
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 1
    קובייה או 50 גרם שמרים טריים
  • 2 כפות מלח דק
  • 4 כוסות מים

אופן הכנה

  1. בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  2. מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
  3. מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
  4. למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
  5. מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
  6. אופים כ-30 דקות להשחמה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody