לחם ללא לישה

קבלו המלצה חמה על לחם ללא לישה - המתכון של ג'ים לאהי, שהפך ללהיט ושיגע את כל האופים שמתעצלים או לא אוהבים ללוש. ממש מהפכה במטבח!
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה הכי גדולה שיש בבית, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  2. מניחים לשעתיים של תפיחה בטמפרטורת החדר.
  3. מעבירים ללילה במקרר (אם מעדיפים לחם חמצמץ- משאירים בטמפ’ החדר).
  4. למחרת מחממים תנור ל-220 מעלות.
  5. מערבבים מעט את הבצק ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות (אפשר לשטח ישירות בתבנית, או לגלגל לכיכר על משטח מקומח מאוד. אפשר גם לחרוץ חריץ לאורך בסכין, ליופי).
  6. אופים כ-30 דקות להשחמה.

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    שרי ב.

    היי, אני מעוניינת להכין את הלחם הזה – שמרים ללא לישה, כמו שאר המתכונים הנפלאים של קרין שאותם אני מכינה :). ראיתי בסרטון שאת הבצק באופציה השניה – עם הוספת הקמח, וחיתוך אמצעי בסכין, מכינים בעצם מכמות של 2/3 מהבצק לאחר שלוקחים 1/3 לאופציה השנייה . זה נכון, או שאני טועה ? מה האופציות לחלוקת כמות הבצק ?

      Avatar
      Foody Foody

      כמו שכתוב במתכון – מחלקים את הבצק ל-3 תבניות אינגליש קייק.

    Avatar
    שרי ב.

    תודה מראש, וותודה כל כל המתכונים הנפלאים של קרין. ( חלק מההודעות נשלחות בטעות לפני שאני מספיקה לסיים את הכתיבה ….)

      Avatar
      שרי ב.

      תודה רבה, יצא

    Avatar
    מרים

    אים סוכר במתכון הזה? תודה על המתכון

      Avatar
      Foody Foody

      אין סוכר 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody