כפתורים מייפל פקאן

כפתורים מייפל פקאן אלה עוגיות חמאה קטנות, רכות ומתוקות, מתמוססות בפה, עם תוספת מפנקת של סירופ מייפל טבעי ואגוזי פקאן שנותנים קראנץ'
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
  3. מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק.
  4. מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס”מ.
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהעוגיות זהובות בהירות (גם בתחתית) - הן אמורות להישאר בהירות.
  6. מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר.
  7. שומרים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר (בטמפרטורת החדר העוגיות נוטות להתפורר קצת- מי שמעדיף אותן פחות מתפוררות יכול להגיש קר).

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody