כפתורים מייפל פקאן

כפתורים מייפל פקאן אלה עוגיות חמאה קטנות, רכות ומתוקות, מתמוססות בפה, עם תוספת מפנקת של סירופ מייפל טבעי ואגוזי פקאן שנותנים קראנץ'
כפתורים מייפל פקאן אלה עוגיות חמאה קטנות, רכות ומתוקות, מתמוססות בפה, עם תוספת מפנקת של סירופ מייפל טבעי ואגוזי פקאן שנותנים קראנץ'
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
  3. מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק. מקררים את הבצק במקרר עד שנוח לעבוד איתו (כחצי שעה).
  4. מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס”מ.
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהעוגיות זהובות בהירות (גם בתחתית) - הן אמורות להישאר בהירות.
  6. מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר.
  7. שומרים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר (בטמפרטורת החדר העוגיות נוטות להתפורר קצת- מי שמעדיף אותן פחות מתפוררות יכול להגיש קר).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    אושרת

    היי, האם אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקס/רגיל/ שילוב ביניהם כדי שיהיה פרווה? אם כן באיזה כמות? תודה!

      Avatar
      קרין גורן

      היי אושרת! בעוגיות הללו אי אפשר להמיר בשמן, עדיף לבחור תחליף פרווה שאת אוהבת שמתנהג בצורה דומה יותר לחמאה, נטורינה, מרגרינה וכו’ באותה כמות שמצוינת במתכון. בהצלחה ובתיאבון!

      Avatar
      קרין גורן

      היי נעמי! כמובן, אוכלים רק מה שטעים לך 🙂

    Avatar
    דקלה

    מה ההבדל בין המתכון הזה לבין המתכון של עוגיות מייפל ופקאן?

      Foody team
      Foody team

      אין יותר מדי הבדל

הצג עוד

קטגוריות

תגיות